GOSSIP

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον γιο της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον γιο της
Instagram

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για τη μητρότητα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζει μια άκρως διαφορετική και συνάμα όμορφη καθημερινότητα μετά τη γέννηση του γιου της. Η ίδια έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για την μητρότητα αλλά και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μας μετά τον γάμο, έχει αλλάξει σε σχέση με το παιδί. Είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Αυτοί οι 8 μήνες είναι το κάτι άλλο, είναι 8 μήνες ευτυχίας. Παντού έχουμε πάει με το μωρό. Είμαι υπέρ στο ό,τι κάνεις και πριν να το κάνεις και μετά, εντάξει το προσαρμόζεις, δεν είναι το ίδιο. Να έχεις το παιδί μαζί σου, στην καθημερινότητά σου.

Έχω βοήθεια στο σπίτι για κάποιες ώρες, γιατί η μητέρα μου λείπει, είναι στην Ρόδο και η πεθερά μου έχει 8 εγγόνια, οπότε καταλαβαίνεις τι να πρωτοκάνει. Δεν βγαίνει αλλιώς. Είμαι από τις μαμάδες που είμαι από πάνω», ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Είναι φρέσκια μητέρα, είναι πάνω από το παιδί της, είναι 24 ώρες μαζί του, είναι υπερπροστατευτική πάρα πολύ. Πιο καλή και από μένα», ανέφερε η μητέρα της παρουσιάστριας στην κάμερα της εκπομπής.