GOSSIP

Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Οι Survivors που ήταν καλεσμένοι στον γάμο (pics)

Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Οι Survivors που ήταν καλεσμένοι στον γάμο (pics)

Οι παίκτες από το Survivor του 2017 και όχι μόνο έκαναν ένα μεγάλο ριγιούνιον στον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση το απόγευμα της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου στον ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Ο νικητής του Survivor 2017 όταν είδε την αγαπημένη του να φτάνει στην εκκλησία, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και της είπε «Είσαι πολύ όμορφη».

Το ζευγάρι ορκίστηκε «αιώνια πίστη» ενώπιον των περίπου 600 καλεσμένων που τους τίμησαν με την παρουσία τους για να μοιραστούν την πιο χαρούμενη μέρα της ζωής τους, μεταξύ των οποίων και πολλοί διάσημοι φίλοι τους. Ανάμεσά τους και οι παίκτες από τα παλιότερα Survivor και ειδικότερα εκείνο του 2017, που το κοινό είχε αγαπήσει.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέβασε στόρι από την εκκλησία με τον γαμπρό να περιμένει τη νύφη, την άφιξή της αλλά και... ένα απρόοπτο και αστείο στιγμιότυπο.

Εκεί βρισκόταν και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κώστας Κοκκινάκης και η σύντροφός του, Χριστίνα Κανελλοπούλου.

Ο Ορέστης Τσάνγκ που βρισκόταν επίσης στον γάμο ανέβασε και μια ομαδική φωτογραφία με όλους τους Survivors. Ανάμεσά τους ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Μπο, η Σάρα Εσκενάζι, η Ειρήνη Κολυδά και πολλοί ακόμα.

Ο Μπο με τη σειρά του ανέβασε και εκείνος φωτογραφίες από τον γάμο δείχνοντας τις όμορφες στιγμές που περνάνε.

Και η Σάρα Εσκενάζη με τη σειρά της ανέβασε στιγμιότυπα από έναν γάμο που όλοι σίγουρα θα έχουν να συζητούν.