GOSSIP

Δήμητρα Σιγάλα: «Ασχολούμαι με την εγκληματολογία, οι πελάτες παθαίνουν σοκ όταν με βλέπουν»

Δήμητρα Σιγάλα: «Ασχολούμαι με την εγκληματολογία, οι πελάτες παθαίνουν σοκ όταν με βλέπουν»

Η Δήμητρα Σιγάλα, η πρωταγωνίστρια της νέας δραματικής σειράς του Alpha «Ο Γιατρός», μιλά στην «Super Katerina» και αναφέρεται - μεταξύ άλλων - και στη δεύτερη καριέρα της στην εγκληματολογία.

Η Δήμητρα Σιγάλα μίλησε για την υποκριτική, το αντικείμενο των σπουδών της, την εγκληματολογία και τον νέο πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του Alpha, «Ο Γιατρός», στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η ηθοποιός συζήτησε με την παρουσιάστρια για τη δεύτερη επαγγελματική της δραστηριότητα ως εγκληματολόγος.

Σχετικά με την εγκληματολογία, η ηθοποιός ανέφερε: «Ήταν η φάση, η περίοδος εκείνη με την κρίση, τα τηλεοπτικά ήταν ελάχιστα που γίνονταν ως παραγωγές και η αισιοδοξία μου σχετικά με το πόσο εύκολα θα βρω δουλειά είχε πέσει και έλεγα εντάξει θα πρέπει να τα παρατήσω. Αλλά εντάξει πέρασε ένα διάστημα, ασχολήθηκα με αυτό και εξακολουθώ να ασχολούμαι με αυτό. Δεν την αφήνω ποτέ».

Και πρόσθεσε: «Αναλαμβάνω υποθέσεις. Έγκλημα δεν είναι μόνο όταν σκοτώνεις έναν άνθρωπο, έγκλημα είναι και μία απάτη. Έχω πάρει μια ειδικότητα συγκεκριμένη και ασχολούμαι με διάφορες απάτες. Οι πελάτες που έρχονται σε μένα παθαίνουν σοκ όταν με βλέπουν, όπως και οι δικαστές παθαίνουν».

«Μοιράζω τους χρόνους μου, εντάξει μερικές φορές μειώνω τη δουλειά εκεί όταν είναι πιο απαιτητική η δουλειά στην τηλεόραση ή στο θέατρο, αλλά εντάξει προσπαθώ να βρίσκω τις ισορροπίες» δήλωσε στο τέλος η Δήμητρα Σιγάλα.