GOSSIP

Εύα Αντωνοπούλου: «Όταν έφυγα από τον ΣΚΑΪ το έκανα με πάρα πολύ μεγάλη χαρά»

Εύα Αντωνοπούλου: «Όταν έφυγα από τον ΣΚΑΪ το έκανα με πάρα πολύ μεγάλη χαρά»

Η Εύα Αντωνοπούλου για την πιο δύσκολη τηλεοπτική στιγμή και τη μεταγραφή της στο OPEN

Η Εύα Αντωνοπούλου βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τετάρτης 11/10 στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» με την Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του OPEN μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα αλλά και την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ μετά από 15 χρόνια.

«Η ενημέρωση για εμένα έχει ένα πολύ κομβικό, καταλυτικό δεδομένο, που είναι πολύ γοητευτικό για εμένα στην καθημερινότητα. Καλείσαι να ασχοληθείς, να μάθεις, να διαβάσεις, να διαβάσεις πίσω από τις γραμμές, να βρεις τις προεκτάσεις, τις αναλύσεις ενός γεγονότος. Είτε είναι κοινωνικό, είτε είναι πολιτικό, είτε είναι κοινωνικό.

Είναι μια δημιουργική καθημερινή διαδικασία που θεωρώ ότι με εξελίσσει και δεν με αφήνει να βαρεθώ. Είμαστε συνέχεια στην τσίτα στη δουλειά. Είναι μια ενδιαφέρουσα διαδικασία όταν βεβαίως την αντέχεις, είναι δύσκολη, δουλεύουν όλα στο χίλια. Εγώ και στις διακοπές πάλι παρακολουθώ τι γίνεται. Μετά σου γίνεται λίγο σαν εμμονή. Δεν μπορείς να αποκοπείς από αυτή τη διαδικασία», εξήγησε η Εύα Αντωνοπούλου.

«Νιώθω σαν θηλιά στον λαιμό όταν υπάρχει πόλεμος, με τις εικόνες με τα παιδιά και τους αμάχους, με ανθρώπους που δεν φταίνε καθόλου. Όταν βλέπω τα μικρά παιδιά δεν αντέχω. Είχα ζοριστεί και με την πανδημία κάποιες στιγμές» αναφέρει η δημοσιογράφος.

Για την απόφασή της να αποχωρήσει 15 χρόνια μετά από τον ΣΚΑΪ, η Εύα Αντωνοπούλου απάντησε: «Όταν πια το αποφάσισα δεν με δυσκόλεψε καθόλου. Το έκανα με πάρα πολύ μεγάλη χαρά, από την ώρα που πήρα την απόφαση. Αισθάνθηκα ότι ανοίγω τα φτερά μου και κάνω μια αλλαγή. Την είχα σκεφτεί αυτή την αλλαγή, βασικός λόγος ήταν και είναι ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης, ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, ήταν το κίνητρο, ο άνθρωπος που με ενέπνευσε για να κάνω το πολύ μεγάλο βήμα, τον απογαλακτισμό από την “οικογένειά” μου. Πήρα πάρα πολλά από τον ΣΚΑΪ, είμαι ευγνώμων και πάντα θα το λέω, όμως έρχεται η ώρα να κάνεις μια αλλαγή».