GOSSIP

Μαρία Τζομπανάκη: Έδωσε spoiler για τον «Σασμό» - «Ένιωσα να παγώνει το αίμα μου»

Μαρία Τζομπανάκη: Έδωσε spoiler για τον «Σασμό» - «Ένιωσα να παγώνει το αίμα μου»

Μία αποκάλυψη για το μέλλον της ηρωίδας της στη σειρά Σασμός έκανε η Μαρία Τζομπανάκη, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "You".

Η Μαρία Τζομπανάκη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον «Σασμό», ενώ αποκάλυψε τη σκηνή που γύρισε και τη συγκίνησε περισσότερο από όλες.

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «You» και ανέφερε αρχικά, πως η σκηνή που θα της μείνει αξέχαστη, δεν έχει προβληθεί ακόμα στην τηλεόραση.

«Δεν την έχει δει ακόμα το κοινό. Μια σκηνή που μαθαίνει η Καλλιόπη για τον θάνατο του εγγονού της. Στη συγκεκριμένη, ακούγοντας το τραγικό νέο, ταυτισμένη με την Καλλιόπη, ένιωσα κυριολεκτικά να παγώνει το αίμα μου, να λυγίζει η ψυχή μου, στην αναγγελία ενός τέτοιου θανάτου. Μετά την σκηνή, ένιωθα βαθιά θλίψη. Ήταν η τελευταία σκηνή που γυρίσαμε εκείνη την ημέρα», είπε αρχικά.

«Οδηγώντας για το σπίτι, έκλαιγα ήσυχα σε όλη την διαδρομή για όλες τις μάνες που έχουν δεχτεί σαν δίκοπο μαχαίρι, αυτόν τον αδυσώπητο πόνο, που δεν χωρά σε λέξεις για να περιγραφεί, ούτε υπάρχει μέτρο για να μετρηθεί. Για ελάχιστα δευτερόλεπτα, ακούμπησα αυτό το συναίσθημα σαν ηθοποιός μάλιστα… Κι ακόμα λιώνω στην ανάμνησή του. Αχ και να γινόταν καμιά μάνα να μην το είχε ζήσει», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον χαρακτήρα της και τα κοινά στοιχεία που έχει με την «Καλλιόπη». «Η πιο μεγάλη αγάπη στη ζωή μου είναι ο γιος μου. Ακολουθεί η Κρήτη, οι γονέοι μας, ανάθρεψαν εμένα και τους τρεις αδελφούς μου, με πίστη στο καλό, με σεβασμό στην κρητική κουλτούρα και με αφοσίωση στις αρχές της οικογένειας. Αυτά πρεσβεύει και ο "Σασμός" εν ολίγοις», εξήγησε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Αυτές οι αξίες είναι και οι ρίζες της δικής μου ζωής. Η διαφορά μου με την Καλλιόπη είναι το μέτρο. Εκείνη δεν έχει πολύ συχνά, εγώ έχω. Δεν είμαι απόλυτη και δεν πίεσα ποτέ το παιδί μου να κάνει κάτι που δεν του αρέσει, όσο κι αν άρεσε σε μένα».