GOSSIP

Μαρία Μπακοδήμου: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη στη Σοφία Χατζηπαντελή που της… χώρισε τα φρύδια

Μαρία Μπακοδήμου: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη στη Σοφία Χατζηπαντελή που της… χώρισε τα φρύδια

Σάλος με τη φωτογραφία της Σοφίας Χατζηπαντελή και το εξαφανισμένο μονόφρυδο.

Πολλά ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες για τα φρύδια της Σοφίας Χατζηπαντελή. Το μοντέλο έχει πολύ χαρακτηριστικά φρύδια, τα οποία είναι και το σήμα κατατεθέν της.

Πριν από λίγες μέρες η Μαρία Μπακοδήμου ανέβασε στο instagram προφίλ της μια φωτογραφία με την Σοφία Χατζηπαντελή. Στην φωτογραφία όμως τα φρύδια του μοντέλου έχουν μία πιο απαλή μορφή και δεν είναι ενωμένα. Αφού η παρουσιάστρια ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία έγινε μία μεγάλη συζήτηση γύρω από το εάν η Σοφία Χατζηπαντελή έβγαλε τα φρύδια της ή εάν ποτέ δεν ήταν τόσο έντονα και ενωμένα.

Μάλιστα η κριτής του My Style Rocks κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, συνάντησε τις τηλεοπτικές κάμερες και ζήτησε από δημοσιογράφο να τα αγγίξει προκειμένου να επιβεβαιώσει ότι τα ενωμένα και έντονα φρύδια της είναι πραγματικά.

Σήμερα (14/10) μέσα από την εκπομπή της η Μαρία Μπακοδήμου ξεκαθάρισε τα πράγματα, εξηγώντας πως η όλη παρεξήγηση δημιουργήθηκε εξαιτίας του FaceApp που χρησιμοποίησε, ενώ έδειξε και την φωτογραφία χωρίς φίλτρα.

Συγκεκριμένα είπε: «Τη συνάντησα το ξενοδοχείο στην Κύπρο για τα βραβεία Madame Figaro. Ήταν πρωί, κατεβήκαμε για πρωινό, χάρηκα που την είδα την συμπαθώ και την εκτιμώ πολύ την Σοφία, κάτσαμε τα λέγαμε και της λέω «έλα να βγάλουμε μια φωτογραφία». Έτσι ξεκίνησαν όλα. Εγώ πραγματικά την ανέβασα και μετά είχα δουλειές, δεν είδα τι λείπει».

«Την κοιτάω την φωτογραφία, την κροπάρω, λέω δεν κάνω και ένα FaceApp, ποτέ δεν κάνω μόνο σε μένα, κάνω και στις φίλες μου. Ανεβάζω την φωτογραφία, βλέπω πιο φρέσκια την Σοφία, λέω το FaceApp θα είναι, δεν προσέχω και πολύ το φρύδι. Κάποια στιγμή πέφτει το μάτι μου και λέω «ίσως η Σοφία δεν έχει φρύδια κανονικά, κοίτα να δεις τα φτιάχνει». Δεν πήγε το μυαλό μου ότι το δικό μου FaceApp της έβγαλε τα φρύδια» πρόσθεσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Βλέπω τη φωτογραφία, λείπει το φρύδι και είπα «ρε συ, αυτή έχει αρνηθεί 1 εκατομμύριο ευρώ για να κάνει καμπάνια και να βγάλει το φρύδι». Σοφάκι μου, συγγνώμη πραγματικά. Είναι το σήμα κατατεθέν σου, πήγα να μας βγάλω πιο ροδαλές και στο μάδησα το φρύδι» κατέληξε.