GOSSIP

Αντζελίνα Τζολί: Μάγεψε την Ηλεία και έφυγε από την Ελλάδα – Η γιορτή που… δεν έγινε στο Κατάκολο

Αντζελίνα Τζολί: Μάγεψε την Ηλεία και έφυγε από την Ελλάδα – Η γιορτή που… δεν έγινε στο Κατάκολο
Patris News

Μετά από μία εβδομάδα παρουσίας στο Κατάκολο της Ηλείας, η Αντζελίνα Τζολί αποχαιρέτησε την Ελλάδα και έφυγε παίρνοντας μαζί της τη λάμψη της.

Για μία εβδομάδα, τα βλέμματα του διεθνούς jet set ήταν στραμμένα στην Ηλεία και συγκεκριμένα στο Κατάκολο. Ο λόγος, φυσικά, δεν ήταν άλλος από την παρουσία της Αντζελίνα Τζολί στην περιοχή, για τα γυρίσματα της ταινίας που αφορά τη ζωή της Μαρίας Κάλλας. Η χολιγουντιανή σταρ αποχώρησε σήμερα (18/10) από την Ελλάδα, μαζί με τους δύο γιους της.

Τα γυρίσματα της ταινίας με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί θα συνεχιστούν πλέον στο Μιλάνο και στη Βουδαπέστη. Στο Κατάκολο, πάντως, είχε ετοιμαστεί μία γιορτή για την Αντζελίνα Τζολί, η οποία τελικά δεν έγινε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα Patrisnews, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατακόλου «Ο Φάρος», Ελένη Τερζοπούλου, είχε έρθει σε επικοινωνία με την παραγωγή και είχε στείλει αίτημα έτσι κατά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων να γίνει μία μίνι γιορτή. Σε αυτή ήθελαν να τιμήσουν όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν στο Κατάκολο αυτές τις ημέρες, σε μια εκδήλωση που θα γινόταν στο λιμάνι, παρουσία και της Αντζελίνα Τζολί. Εν τέλει, η γιορτή δεν… ευδοκίμησε καθώς τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και η παρουσία της Τζολί ήταν, θεωρητικά, incognito, στην περιοχή.