GOSSIP

Βασίλης Κούκουρας: «Δεν βλέπω το Κωνσταντίνου και Ελένης»

Βασίλης Κούκουρας
Glomex/ΕΡΤ

Τι είπε για τον ρόλο του Μάνθου ο Βασίλης Κούκουρας 

Ο Βασίλης Κούκουρας μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία που είχε κάνει ως «Μάνθος Φουστάνος» στην κωμική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης». Μάλιστα, περιέγραψε εκτενώς πώς πήρε τον συγκεκριμένο ρόλο.

«Έμαθα ότι προοριζόταν ο ρόλος για τον Ρένο Χαραλαμπίδη, όταν το είπε ο ίδιος. Η ιστορία έχει ως εξής. Ο Χάρης Ρώμας μου είχε προτείνει τον ρόλο, αλλά δεν τα είχα βρει οικονομικά με το κανάλι. Προερχόμουν από δύο πολύ μεγάλες επιτυχίες του MEGA, τους “Παράλληλους Δρόμους” και το “Εμείς κι Εμείς”, οπότε ζήτησα κάποια χρήματα. Δεν τα βρήκαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ο Βασίλης Κούκουρας.

Βασίλης Κούκουρας: «Θεωρούσα ότι αξίζω αυτά τα λεφτά»

«Σε αυτό το διάστημα μάλλον πήγε στον Ρένο, δεν ξέρω. Μετά έγιναν δεκτοί οι όροι μου κι έτσι γύρισα. Νομίζω ότι σε αυτό συνέβαλε και ο Χάρης Ρώμας. Δεν ήμουν υπερβολικός, αλλά θεωρούσα ότι αξίζω αυτά τα λεφτά», συμπλήρωσε ο Βασίλης Κούκουρας. Και συνέχισε: «Να μην υποτιμάμε τους εαυτούς μας. Θεωρώ ότι ήμουν πάρα πολύ τυχερός στην καριέρα μου, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχω τρέξει, δεν έχω περάσει από οντισιόν ή ότι δεν έχω μείνει άνεργος».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Βέβαια, μετά το “Κωνσταντίνου και Ελένης” είχα το πρόβλημα ότι νόμιζαν ότι έλεγα ψέματα συνέχεια. Υπήρχε πλήρης ταύτιση. Θα έπρεπε να αποδείξω τρεις και τέσσερις φορές αυτό που έλεγα».

Βασίλης Κούκουρας: Τι είπε για τις επαναλήψεις της σειράς

Αναφερόμενος στις επαναλήψεις της σειράς και στο πώς αισθάνεται που βλέπει συνεχώς τον εαυτό του στην τηλεόραση, ο Βασίλης Κούκουρας είπε:

«Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή, είναι λίγο διττό αυτό. Τα καλά είναι ότι είσαι μία επικαιρότητα, με βλέπει ο κόσμος, χαίρεται και το εισπράττω λες και δεν έχει περάσει ούτε μία μέρα και αυτό είναι συγκλονιστικό. Από τα καλύτερα κομπλιμέντα που έχω ακούσει είναι ότι αν γινόταν τώρα η σειρά είμαι ο μόνος που συνάδω με με τον χρόνο που γινόταν».

Αλλά πρόσθεσε: «Τα λιγότερο καλά είναι ότι το να παίζεις κάθε μέρα στην τηλεόραση σε αποκλείει, σε περιθωριοποιεί από κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις. Έχουν μείνει σε μία εικόνα, σε μία συνήθεια ότι “α, αυτός που έπαιζε εκεί”. Είναι εμπόδιο για καινούργια πράγματα που μπορώ να κάνω. Τα κάνω στο θέατρο ευτυχώς. Οι σκηνοθέτες και οι παραγωγοί σκέφτονται έτσι. Μπορεί να είναι και μία φθορά μία συνεχόμενη επανάληψη. “Αυτός είναι, θα τον πάρουμε τώρα να κάνει έναν άλλον ρόλο;”. Βέβαια το πέρασα».