GOSSIP

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Όλοι νομίζουν ότι θα ζητήσω δική μου εκπομπή»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Όλοι νομίζουν ότι θα ζητήσω δική μου εκπομπή»

«Εμένα λήγει φέτος το συμβόλαιό μου με το MEGA», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ουγγαρέζος 

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζοςs μέσα από την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του στο My Radio αναφέρθηκε στην λήξη του συμβολαίου του με το MEGA αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

«Εμένα λήγει φέτος το συμβόλαιό μου με το MEGA. Μπορώ να ξεκινήσω συζητήσεις και να κλείσω από τώρα με το κανάλι ή με άλλον ή να περιμένω το καλοκαίρι, να πω στο MEGA ότι εγώ δεν θέλω να συνεχίσω μαζί σας, να μείνω εκτός και να περιμένω προτάσεις», εξήγησε ο παρουσιαστής.

«Εκεί γίνεται πλειοδοσία αλλά αυτό προϋποθέτει ότι είσαι πάρα πολύ σίγουρος για τον εαυτό σου. Μπορεί να τους τσαντίσεις ή να τους πετύχεις πάνω στη διεκδίκηση να ξενερώσει κάποιος και να μείνεις χωρίς δουλειά», αναφέρει στη συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Η υπέρτατη έκφραση επαγγελματικής αυτοπεποίθησης είναι να μην υπογράψω ξανά για 3 χρόνια. Δεν είναι να ζητήσω δική μου εκπομπή, όλοι αυτό νομίζουν ότι θα κάνω. Το βασικό είναι να μην επαναπαυθώ, να μην υπογράψω ξανά για 3 χρόνια. Καλύτερα να το πηγαίνω χρόνο-χρόνο», εξομολογείται στον αέρα του MyRadio ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.