GOSSIP

Γιώργος Λιάγκας για Κατερίνα Ζαρίφη: «Χιουμοριστική εκπομπή να μετράς τα γεννητικά όργανα του άλλου»

Γιώργος Λιάγκας για Κατερίνα Ζαρίφη: «Χιουμοριστική εκπομπή να μετράς τα γεννητικά όργανα του άλλου»

Η Κατερίνα Ζαρίφη πήρε τα μέτρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2», η Κατερίνα Ζαρίφη πήρε τα μέτρα από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η σκηνή δεν έμεινε ασχολίαστη από την εκπομπή «Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα να τοποθετείται ανοιχτά για το θέαμα στο μεσημεριανό πρότζεκτ του Open.

«Πω πω πω… 25 εκατοστά, ντονέρ το μπράτσο. Μπράβο, Δημήτρη μου! 45 εκατοστά το μπούτι… μπουκάλα υγραερίου! Τι είναι αυτό;», έλεγε η Κατερίνα Ζαρίφη, μετρώντας τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη σκηνή από την εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2», ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά:

«Επειδή καταλαβαίνω ότι είναι φίλη όλων σας η Κατερίνα Ζαρίφη και δεν πρόκειται να μιλήσετε. Εγώ την έχω δει μία φορά σε μία παράσταση και είναι πολύ ταλαντούχα. Και γύρισε και είπε ότι εγώ την έχω πιάσει στο στόμα μου… Και τον εαυτό μου πιάνω στο στόμα μου. Αυτό εδώ πραγματικά… Αν το έκανα εγώ αυτό, θα με είχαν συλλάβει στον αέρα. Θα είχε στείλει εισαγγελέας άτομο να με συλλάβει στον αέρα. Για να λέμε και να καταλαβαίνει ο κόσμος… Εγώ δεν λέω να συλλάβουν την Κατερίνα, ήταν χιούμορ. Αισθητικά σε άλλους αρέσει και σε άλλους δεν αρέσει. Θα περάσει έτσι, δεν θα γίνει κακός χαμός. Είναι συμπαθής περίπτωση.

Αν το έκανα εγώ, θα με είχαν συλλάβει. Θα είχαν ανάψει εδώ τα social. Απλώς να καταλαβαίνει ο κόσμος γιατί στην τηλεόραση υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά από ανθρώπους που είναι στο παρεάκι μας και τους θεωρούμε ακίνδυνους και από ανθρώπους που δεν είναι στο παρεάκι μας και τους θεωρούμε εχθρούς. Να καταλάβει ο κόσμος γιατί αντιμετωπίζουμε την τηλεόραση με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτή η εκπομπή παίζει στις 2 το μεσημέρι. Χιουμοριστική εκπομπή να μετράς τα γεννητικά όργανα του άλλου».