GOSSIP

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι φωτογραφίες από το ταξίδι στην Βενετία

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι φωτογραφίες από το ταξίδι στην Βενετία

Στη Βενετία ταξίδεψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μαζί με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ταξίδεψε στην Βενετία, όπως αποκάλυψε η νέα της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από την νυχτερινή βόλτα πάνω στην γόνδολα, με τους διαδικτυακούς της φίλους να σχολιάζουν τη νέα της ανάρτηση.

Μετά τη βόλτα της επισκέφθηκε γνωστό εστιατόριο.

Yπενθυμίζεται ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν από 1,5 περίπου μήνα βάφτισε τον γιο της, Βλάσση, ενώ έκτοτε μοιράζεται συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την ιδιαίτερη μέρα η οποία ολοκληρώθηκε με ένα μεγάλο πάρτι.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας σύζυγός της, απολαμβάνουν τη νέα τους καθημερινότητα δίπλα στον γιο τους.

Σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρθηκε στα έντονα σχόλια που ακούστηκαν για τις συνεργασίες της και το ξεκίνημά της στην τηλεόραση…

«Μεγαλώνεις, αναθεωρείς, αλλάζεις. Σκασίλα μας τώρα τι έγινε τότε με το ένα και με το άλλο. Ακούω και βλακείες, τις προάλλες άκουσα ότι τότε λέει βαφτίστηκε παρουσιάστρια στο Βόρειο Αιγαίο. Ακούω πάρα πολλά. Κατ’ αρχάς δεν ήταν μπροστά κάποιοι άνθρωποι για να τα πουν όλα αυτά. Τους ευχαριστώ που βάζουν αυτές τις πινελιές στην πορεία μου», απάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.