GOSSIP

Βασίλης Κικίλιας: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της Τζένης Μπαλατσινού

Βασίλης Κικίλιας: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της Τζένης Μπαλατσινού

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Βασίλης Κικίλιας με τη Τζένη Μπαλατσινού και τον μικρό γιο τους

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, πραγματοποίησε μια τρυφερή ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλια της συζύγου του, Τζένης Μπαλατσινού.

«Χρόνια πολλά μαμά μας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο κ. Κικίλιας δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της Τζένης με τον γιο τους Παναγιώτη-Αντώνιο, που περνούν ευχάριστες στιγμές μαζί.

Ο μικρός γιος της οικογένειας, το τέταρτο παιδί της Τζένης Μπαλατσινού, γεννήθηκε τα Χριστούγεννα του 2020 και έχει αλλάξει τις ζωές τους.

«Είμαι χαζομπαμπάς, το παραδέχομαι! Ο γιος μου γεννήθηκε Χριστούγεννα του 2020 και προφανώς άλλαξε τη ζωή μας. Ξυπνάει πρωί και παίζω μαζί του πριν φύγω κι αν είμαι τυχερός τον προλαβαίνω στο τέλος της μέρας να του δώσω ένα φιλί πριν κοιμηθεί. Αυτό που κάνω έχει ακριβό τίμημα. Είμαι τυχερός που έχω μια οικογένεια που με αγαπάει και με φροντίζει και με στηρίζει, δε θα μπορούσε να γίνει αυτό χωρίς τη γυναίκα μου και φυσικά ο ερχομός του Παναγιώτη έδωσε ακόμα περισσότερα πράγματα και στους δύο», σημειώνεται ότι είχε πει ο Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξή του στο Mega Καλημέρα.