GOSSIP

Σίλια Κριθαριώτη: Απάντησε σε ειρωνικό σχόλιο για τα ρούχα που σχεδίασε για τη Δέσποινα Βανδή

Σίλια Κριθαριώτη: Απάντησε σε ειρωνικό σχόλιο για τα ρούχα που σχεδίασε για τη Δέσποινα Βανδή
Instagram

«Όντας στη Νέα Υόρκη όπου έκανα την πρώτη πρόβα της κυρίας Βανδή, ήθελα να δημιουργήσω σε αυτό το γυμνασμένο εφηβικό τέλειο κορμί αισθησιακά κοστούμια που να θυμίζουν cabaret και να ανοίγουνε μια νέα, φρέσκια, διαφορετική διάσταση στη νυχτερινή διασκέδαση» γράφει η γνωστή σχεδιάστρια για τα ρούχα της Δέσποινας Βανδή

Την αντίδραση της Σίλιας Κριθαριώτη προκάλεσαν ειρωνικά σχόλια που έγιναν για τα ρούχα που φοράει η Δέσποινα Βανδή στις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά, τα οποία είναι δημιουργίες της γνωστής σχεδιάστριας.

Συγκεκριμένα, το σχόλιο έλεγε «Από τώρα καρναβάλι»; με την Σίλια Κριθαριώτη να παίρνει θέση δημοσίως και να υπερασπίζεται τα ρούχα που έχει σχεδιάσει για την Δέσποινα Βανδή.

«Ακριβώς κυρία μου σ’ αυτό το performance κοστούμια φτιάχνουμε για stage. Τις δημιουργίες μου τις βλέπετε στις πιο δυναμικές και διάσημες γυναίκες του πλανήτη. Δυστυχώς όλες μου οι δημιουργίες, χρυσά κρόσσια και strass έχουν κακοποιηθεί σε όλες τις αθηναϊκές πίστες σε κακούς κουρασμένους σωματότυπους που θυμίζουν μπουζούκια επαρχίας άλλης εποχής. Βραδινά στις πίστες είναι τελείως depasse. Όντας στη Νέα Υόρκη όπου έκανα την πρώτη πρόβα της κυρίας Βανδή, ήθελα να δημιουργήσω σε αυτό το γυμνασμένο εφηβικό τέλειο κορμί αισθησιακά κοστούμια που να θυμίζουν cabaret και να ανοίγουνε μια νέα, φρέσκια, διαφορετική διάσταση στη νυχτερινή διασκέδαση. Η μόδα εξελίσσεται, δε μένει στατική και είναι άκρως υποκειμενική. Δεν είναι δυνατόν να ικανοποιούνται όλα τα γούστα, είστε ελεύθεροι να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει», έγραψε η Σίλια Κριθαριώτη ως απάντηση στο σχόλιο που δέχθηκε, σε ανάρτησή της στο Instagram.