GOSSIP

Tζεφ Μπέζος- Λόρεν Σάντσεζ: Τους «τρολάρουν» για τη φωτογράφιση στη Vogue - «Τελείωσαν οι απόκριες»

O Tζεφ Μπέζος με την Λόρεν Σάντσες
O Tζεφ Μπέζος με την Λόρεν Σάντσες
ΑΡ

Η «άβολη» και «ψεύτικη» νέα φωτογράφιση της Λόρεν Σάντσεζ και του Τζεφ Μπέζος για τη Vogue προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων στα social media

Θύελλα αρνητικών σχολίων στα social media προκάλεσε η φωτογράφιση του δισεκατομμυριούχου Τζεφ Μπέζος με την αγαπημένη του Λόρεν Σάντσεζ για το νέο τεύχος της Vogue, με δεκάδες σχολιαστές να αναφέρονται με χιούμορ στη ματαιοδοξία του ισχυρού ζεύγους.

Το περιοδικό μόδας μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα από τη φωτογράφιση του ζευγαριού για το τεύχος του Δεκεμβρίου με μια από τις φωτογραφίες να απεικονίζει τη Σάντσες να σκύβει για να αγκαλιάσει τον μεγιστάνα σε μια φωτογράφηση με έμπνευση τα θρυλικά Western. Οι δυό τους κάθονται στο μπροστινό κάθισμα ενός ρετρό βαν, ενώ ο Μπέζος φοράει ένα καφέ καουμπόικο καπέλο, μαύρο μπλουζάκι και μπλε τζιν ενώ η Σάντσες επιδεικνύει τους μυς των χεριών της με ένα λευκό φανελάκι.

Δυστυχώς για τον 59χρονο ιδρυτή της Amazon και την αρραβωνιαστικιά του, 53 ετών αρκετοί χρήστες του διαδικτύου δεν θαύμασαν της εμφάνισή τους ή το γεγονός ότι η «Vogue» «ειδωλοποιεί» τον δισεκατομμυριούχο. «Ποτέ δεν ένιωσα πιο άβολα με μια φωτογραφία», έγραψε ένας άλλος χρήστης. «Γελοία φωτογραφία. Οι Απόκριες τελείωσαν», έγραψε ωμά κάποιος άλλος.

«Αυτή είναι η #1 πιο ανατριχιαστική ανάρτηση που έχω δει ποτέ. Θα σας κάνω Unfollow», πρόσθεσε ένα άτομο. Άλλοι χρήστες αναρωτήθηκαν «γιατί» η Vogue έκανε εξώφυλλο το ζεύγος. «Μου έδείξαν αυτή τη φωτογραφία παρά τη θέλησή μου», έγραψε κάποιος.

Οι χρήστες του Διαδικτύου είπαν οτι η εικόνα έμοιαζε περισσότερο με «παρωδία που δημιουργήθηκε από την τεχνητή νοημοσύνη» παρά με την ιστορία ενός δισεκατομμυριούχου και μίας πρώην δημοσιογράφου ψυχαγωγίας που ερωτεύθηκαν. Δεν ήταν λίγοι μάλιστα και εκείνοι που έκαναν κοινωνικό σχόλιο.

«Πιστεύω ότι θα πρέπει να απέχουμε από τον υπερηρωισμό και την γοητεία των δισεκατομμυριούχων που χτίζουν τον πλούτο τους εκμεταλλευόμενοι και καταπονώντας τους διαβόητα κακοπληρωμένους υπαλλήλους τους. Καμία προσπάθεια δημοσίων σχέσεων δεν μπορεί να κάνει κανέναν από αυτούς τους ανθρώπους συμπαθή», πρόσθεσε ένα άλλο άτομο.

Η Σάντσεζ που «δεν βλέπει την ώρα» να γίνει κυρία Μπέζος σύμφωνα με τις ταμπλόιντ, πόζαρε επίσης σε πολλές σόλο λήψεις σε μια έρημο, ένα ελικόπτερο και μια βιομηχανική σπειροειδή σκάλα. Πολλοί θαυμαστές αναρωτήθηκαν για άλλη μια φορά γιατί το περιοδικό μόδας την συμπεριέλαβε στο τεύχος.

To ζεύγος ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς ο μεγιστάνας της έκανε πρόταση γάμου τον Μάιο. Ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2018, αλλά κράτησαν τη σχέση τους κρυφή μέχρι να οριστικοποιήσει το διαζύγιό του από την επί 25 χρόνια σύζυγό του, Mακένζι Σκοτ τον Ιανουάριο του 2019.