GOSSIP

Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους - Όλες οι λεπτομέρειες

Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους - Όλες οι λεπτομέρειες
GLOMEX

Σε λιγότερο από έναν μήνα η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνουν σύντομα η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης μετά από επτά χρόνια κοινής πορείας.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και ευρωβουλευτής με την ηθοποιό θα παντρευτούν στις 7 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso. Μάλιστα μία από τις κουμπάρες θα είναι η Μαρία Βλάχου Αντελμάν, εκλεκτή φίλη του Πέτρου Κόκκαλη, από το σχολείο, με την οποία διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις και η Δήμητρα Ματσούκα.

Ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα γνωρίσθηκαν μέσω κοινών γνωστών, το 2016. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, «χτυπήθηκαν» αμέσως από τα βέλη του έρωτα και κατάλαβαν ότι βρήκαν την απόλυτη αγάπη.

Αν και το ζευγάρι μετράει πάνω από επτά χρόνια σχέσης, οι δυό τους έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνιση του 2017, με την ηθοποιό να είναι στο πλευρό του επιχειρηματία στον γάμο της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη. Το ζευγάρι ποτέ δεν απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας κάνοντας σπάνια εμφανίσεις σε κοσμικές εξόδους.

Η αναγγελία του γάμου στην εφημερίδα «Φως των ΣΠΟΡ»:

«Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του Ν. 1250/1982 ότι: Ο Πέτρος Κόκκαλης του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής και η Δήμητρα Ματσούκα του Δημητρίου και της Ελένης, το γένος Τζιντζιλιώνη που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής»