GOSSIP

Μπιγιόνσε: Σε συζητήσεις για εμφανίσεις στον εντυπωσιακό θόλο MSG Sphere, στο Λας Βέγκας

Μπιγιόνσε: Σε συζητήσεις για εμφανίσεις στον εντυπωσιακό θόλο MSG Sphere, στο Λας Βέγκας
(Photo by Kevin Mazur/WireImage for Parkwood)

Τον περασμένο μήνα ολοκληρώθηκε η παγκόσμια περιοδεία «Renaissance» της Μπιγιόνσε

Η Μπιγιόνσε φέρεται να είναι σε συζητήσεις για εμφανίσεις στο MSG Sphere, τον εντυπωσιακό θόλο στο Λας Βέγκας που φιλοξενεί εκδηλώσεις μουσικής και ψυχαγωγίας.

To MSG Sphere λειτουργεί από την εταιρεία, στην οποία ανήεκι το Madison Square Garden, άνοιξε τον Σεπτέμβριο με τις εμφανίσεις των U2. Προς το παρόν, καμία άλλη μουσική παράσταση δεν έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί εκεί μετά τη λήξη των εμφανίσεων του συγκροτήματος της ροκ τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με τη New York Post, η Μπιγιόνσε βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε συζητήσεις με τον εκτελεστικό πρόεδρο της MSG Networks, Τζέιμς Ντόλαν, για ένα σόου, η παραγωγή του οποίου θα έχει κόστος 10 εκατομμυρίων δολαρίων, στο Sphere το 2024.

Η τραγουδίστρια της ποπ και R&B φέρεται ήδη να έχει επισκεφθεί τον χώρο μαζί με τη μητέρα και μάνατζέρ της, Τίνα Νόουλς και τον σύζυγό της, Jay-Z.

Τον περασμένο μήνα ολοκληρώθηκε η παγκόσμια περιοδεία «Renaissance» της Beyoncé. Νωρίτερα φέτος, τα στατιστικά του Forbes έδειξαν ότι τα έσοδα από τις συναυλίες της στα στάδια ανέρχονται σε πάνω από δύο δισεκατομμύρια δολάρια.

Βραβεύσεις

Η Beyonce έχει 32 Γκράμις - τα περισσότερα απο οποιονδήποτε άλλον τραγουδιστή -, 8 Legend awards, 24 MTV Video Music awards πηγαίνοντας στη πρώτη θέση με τους καλλιτέχνες με τα περισσότερα ΜTV VMA και είναι η γυναίκα με τις περισσότερες υποψηφιότητες στα Γκράμι.

Επίσης είναι ο καλλιτέχνης με τα περισσότερα Black Entertainment Television (Bet awards) με συνολικά 29 βραβεία. Γενικά η Beyonce ή αλλιώς Queen Bey όπως χαρακτηρίζεται από τα Μ.Μ.Ε λόγο ότι η σκηνική της παρουσία μπορεί να συγκριθεί μόνο με του Michael Jackson, έχει πλέον ξεπεράσει τα 682 βραβεία κατά τη διάρκεια της καριέρας της, επεκτείνοντας το ρεκόρ της ως η πιο βραβευμένη γυναίκα καλλιτέχνης όλων των εποχών και δεύτερη πιο βραβευμένη καλλιτέχνης όλων των εποχών, μόνο πίσω από τον Michael Jackson.

Το Recording Industry Association of America την αναγνώρισε ως τον καλύτερο μουσικό της δεκαετίας 2000s. Το 2009 η Billboard την ονόμασε Top Radio Artist της δεκαετίας και το 2011 της έδωσε το βραβείο για τον καλλιτέχνη της χιλιετίας. Το 2013-2014 το περιοδικό Forbes την έβαλε στην κορυφή με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους παγκοσμίως και την ίδια χρονιά (2014) την κατέταξε 1 στους 100 καλύτερους celebrities ακόμα έγινε ο νούμερο ένα καλύτερα αμειβόμενος μαύρος καλλιτέχνης στην ιστορία βάζοντας στη θέση νούμερο 2 και 3 τους Michael Jackson και Prince.

Στις 29 Αυγούστου 2018 κηρύχθηκε η μέρα Beyonce & Jay-Z day,στο Ορλάντο. Αυτή είναι η τέταρτη πόλη που ονομάζουν μια μέρα προς τιμή της Beyonce, μετά τη Μινεάπολη, Κολούμπια, Νότια Καρολίνα, και Νάσβιλ. Το 2018 η ολλανδική πόλη του Άμστερνταμ ονόμασε εκ νέου έναν από τους δρόμους της σε "Beyonce Boulevard".

Από το 2007 έως και σήμερα η Beyonce έχει τις καλύτερες πωλήσεις στην ιστορία του μουσικού γραφήματος της Ισπανίας με το τραγούδι Amor Gitano, που το 2018 αναγνωρίστηκε ως παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες. Με το δίσκο της Lemonade, η Beyonce κατάφερε να προσθέσει στο ενεργητικό της, το πιο πολυβραβευμένο δίσκο όλων των εποχών με 101 βραβεία αλλά και το πιο πολυβραβευμένο τραγούδι όλων των εποχών Formation με 27 βραβεία.