GOSSIP

Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη φωτογραφία από το καινούργιο σπίτι που μετακόμισε

Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη φωτογραφία από το καινούργιο σπίτι που μετακόμισε

Ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο πέρασε η Μαίρη Συνατσάκη, καθώς μαζί με τον σύντροφό της Ίαν Στρατή και την κόρη τους, Ολίβια μετακόμισαν σε ολοκαίνουργιο σπίτι.

Η Μαίρη Συνατσάκη, μαζί με τον σύντροφό της Ίαν Στρατή και την κόρη τους, Ολίβια μετακόμισαν σε ολοκαίνουργιο σπίτι. Η επιχειρηματίας και Youtuber είχε όλη την πολύτιμη βοήθεια των φίλων της με την μετακόμιση.

Σήμερα, Δευτέρα 27/11 η γνωστή Youtuber δημοσίευσε μια φωτογραφία από το ολοκαίνουργιο διαμέρισμά της, το οποίο είναι γεμάτο κούτες δείχνοντας μας σε τι κατάσταση βρίσκεται η μετακόμιση.

«Κλασσικοί χριστουγεννιάτικοι στολισμοί» έγραψε χιουμοριστικά η Μαίρη Συνατσάκη πάνω στο στιγμιότυπο που ανέβασε στα Instagram Stories της.

Η Μαίρη Συνατσάκη αποφάσισε να μετακομίσει ξανά σε ολοκαίνουργιο σπίτι. Έναν χρόνο σχεδόν μετά τη γέννηση της κόρης της, εκείνη και ο σύντροφός της Ίαν Στρατής φαίνεται πως βρήκαν ήδη νέο σπίτι για να στεγάσουν την οικογένειά τους.

«Μετακομίζω. Σπίτι. Ξανά», αποκάλυψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Σχετικά με τους λόγους που πήρε ξανά αυτή την απόφαση, η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε στο τέλος του βίντεο πως ήθελε να είναι πιο κοντά στους δικούς της ανθρώπους, καθώς μπορεί να χρειαστεί βοήθεια με την 11 μηνών κόρη της, Ολίβια.

«Πρέπει να είμαστε πιο κοντά με τον κόσμο μας, δεν βγαίνει αλλιώς. Οπότε θα πάμε να είμαστε πιο κοντά με τους δικούς μας ανθρώπους, να μην είμαστε τόσο απομακρυσμένοι» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Υπενθυμίζεται πως η Μαίρη Συνατσάκη έχει μετακομίσει σε νέο σπίτι πάνω από 4 φορές τα τελευταία χρόνια.