GOSSIP

Αιμίλιος Χειλάκης: «Ήμουν ερωτευμένος με την Κάτια Δανδουλάκη»

Αιμίλιος Χειλάκης: «Ήμουν ερωτευμένος με την Κάτια Δανδουλάκη»
GLOMEX / ALPHA.

«Της έχω εκμυστηρευθεί ότι παλιά ήμουν ερωτευμένος μαζί της», ανέφερε ο ηθοποιός, Αιμίλιος Χειλάκης, αναφερόμενος στην Κάτια Δανδουλάκη.

Ύστερα από 47 ολόκληρα χρόνια, οι «Πανθέοι», αυτό το αριστούργημα της ελληνικής πεζογραφίας, επέστρεψε στην τηλεόραση και συγκεκριμένα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η Κάτια Δανδουλάκη πρωταγωνιστεί και σε αυτόν τον κύκλο, αυτήν τη φορά έχοντας τον ρόλο της Χρυσοστόμης.

Ένας εκ των συμπρωταγωνιστών της, ο Αιμίλιος Χειλάκης, «έσταξε»… μέλι για την αγαπημένη ηθοποιό, μιλώντας σήμερα (02/12) στον ALPHA. Μάλιστα, προέβη και σε μία αποκάλυψη, αφού ανέφερε μεταξύ άλλων ότι της είχε εκμυστηρευθεί πως ήταν ερωτευμένος μαζί της, όταν την είχε δει για πρώτη φορά στη «μικρή οθόνη», στον ρόλο της Μάρμως Πανθέου.

«Όταν ήμουν μικρός, οι γονείς μου δεν μού επέτρεπαν να δω το σίριαλ. Παρ’ όλα αυτά, το έβλεπα κρυφά μαζί με τον αδελφό μου πίσω από μία μισόκλειστη πόρτα και βεβαίως, ήμουν ερωτευμένος με την Κάτια Δανδουλάκη, όπως και όλοι. Τώρα που παίζω μαζί της, είναι τόσο τεράστια τιμή. Να συνομιλώ και να είμαι μαζί με ένα πρότυπό μου. Αυτό είναι από τα τεράστια παράσημα για εμένα, σε αυτήν τη δουλειά», τόνισε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Σχετικές ειδήσεις