GOSSIP

Μαίρη Συνατσάκη: Το σχόλιο του πρώην συντρόφου της για τα πρώτα γενέθλια της κόρης της

Μαίρη Συνατσάκη: Το σχόλιο του πρώην συντρόφου της για τα πρώτα γενέθλια της κόρης της

Μαίρη Συνατσάκη: Το σχόλιο του πρώην συντρόφου της, Σπύρου Χατζηαγγελάκη

Η κόρη της Μαίρης Συνατσάκη την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου έγινε ενός έτους.

Η ίδια δημοσίευσε ένα άκρως τρυφερό βίντεο για τα γενέθλια της Ολίβιας, όπου μας έδειξε όμορφες στιγμές από τους τελευταίους 12 μήνες.

Στην περιγραφή του βίντεο η Μαίρη Συνατσάκη έγραψε «Ένας χρόνος Ολίβια… και για πάντα», ενώ σύσσωμη η εγχώρια showbiz έσπευσε να ευχηθεί Χρόνια πολλά στην μονάκριβη κόρη της για τα πρώτα της γενέθλια.

Ένα από τα σχόλια που ξεχώρισαν ήταν εκείνο που έκανε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης. Ο γνωστός ηθοποιός και φωτογράφος υπήρχε ζευγάρι για χρόνια με την Μαίρη Συνατσάκη και μέχρι σήμερα διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης σχολίασε την τρυφερή ανάρτηση, βάζοντας τέσσερις κόκκινες καρδιές.

«Με τη Μαίρη Συνατσάκη έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Έχουμε μιλήσει με τη Μαίρη, είναι μανούλα τώρα. Τα έχουμε πει μεταξύ μας. Έτσι ήμουν και με τις προηγούμενες σχέσεις μου. Γενικότερα επιδιώκω την επαφή και την επικοινωνία με τους ανθρώπους που με έχουν χαρακτηρίσει ως άνθρωπο και έχω συνδεθεί μαζί τους.

Με ενόχλησε που στην αρχή έλεγαν ότι έγινα γνωστός λόγω της σχέσης μου με τη Μαίρη, το οποίο δεν ήταν και πολύ λάθος. Εγώ κάνω μια πολύ συγκεκριμένη δουλειά. Σε εσάς έγινα γνωστός μέσω της Μαίρης αλλά μάλλον φυσιολογικό ήταν αυτό για εσάς, από τη πλευρά μου δεν ήταν» είχε εξομολογηθεί ο ηθοποιός για τη σχέση του με την Μαίρη Συνατσάκη.