GOSSIP

Μαρία Αντουλινάκη: «Έφαγα ξύλο από τον πατέρα μου, καλύτερα να σου ανοίξω σπίτι με φωτάκι απέξω»

Μαρία Αντουλινάκη: «Έφαγα ξύλο από τον πατέρα μου, καλύτερα να σου ανοίξω σπίτι με φωτάκι απέξω»

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι οι γονείς της δεν συμφώνησαν με την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική 

Την αντίδραση του πατέρα της, όταν του αποκάλυψε ότι αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική περιέγραψε σε συνέντευξη η ηθοποιός Μαρία Αντουλινάκη.

Η ηθοποιός, μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» ανέφερε: «Έφαγα ξύλο, είχε γίνει κι αυτό. Είχαν μία άποψη, όχι μόνο οι γονείς μου, ότι σε αυτόν τον χώρο γίνονται πολλά. Χαρακτηριστικά ο πατέρας μου μού είχε πει: καλύτερα να σου ανοίξω ένα σπίτι με φωτάκι απ’ έξω. Είχαν την αίσθηση ότι αυτός ο χώρος είναι ένα μπ***δέλο».

Συμπλήρωσε δε: «Ήμουν όμως ένα ηθικό παιδί και αυτό το έβλεπαν και το καταλάβαιναν. Καταλάβαιναν ότι δεν θα έκανα ερωτικές σχέσεις για να αποκτήσω έναν ρόλο ή θα έπεφτα σ’ αυτό που φοβόντουσαν κατά βάθος. Πράγματι με τον χρόνο μαλάκωσαν και δέχθηκαν την επιλογή μου και αγάπησαν αυτό που κάνω».

«Κλείνω 30 χρόνια σε αυτή τη δουλειά και σίγουρα υπήρχαν στιγμές, ειδικά στην αρχή, που το μετάνιωνα. Όμως η χαρά που παίρνεις όταν βρίσκεσαι σε μία δουλειά και παίρνεις το χειροκρότημα από τον κόσμο και την αναγνώριση από τον χώρο σου είναι τόσο μεγάλη, που ξεχνάς όλες αυτές τις δυσκολίες. Τώρα πια δεν μπορώ να πω: "Αχ και να έκανα μια άλλη δουλειά". Νομίζω πως ήταν προδιαγεγραμμένο να γίνω ηθοποιός», σημείωσε.

Για το αν χρειάστηκε να κάνει άλλες δουλειές για να βγάλει τα προς το ζην, η Μαρία Αντουλινάκη είπε: «Βέβαια. Η τελευταία δουλειά που έκανα ήταν babysitter. Έχω δουλέψει σε λάντζα, πωλήτρια σε καταστήματα, σε σοκολατερί. Δεν μπορούσα να επιβιώσω μόνο με τα χρήματα από το θέατρο. Ένα διάστημα δούλευα σε εκδοτικό οίκο, έκανα και τηλεόραση και θέατρο. Ήταν τόσο λίγα τα χρήματα που έπαιρνα ως ηθοποιός, συν την ανασφάλεια του τι θα γίνει μετά».