GOSSIP

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Οι πρώην σύντροφοι μου ήταν πολύ ανοιχτόμυαλοι, δεν ζήλευαν»

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Οι πρώην σύντροφοι μου ήταν πολύ ανοιχτόμυαλοι, δεν ζήλευαν»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αναφέρθηκε στις ερωτικές σκηνές που έχει παίξει ως ηθοποιός

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στην πορεία της στην υποκριτική και την αποχή της από την τηλεόραση. Η ηθοποιός σχολίασε πως τα τελευταία χρόνια γίνονται εξαιρετικές δουλειές στη μυθοπλασία, χωρίς ωστόσο να της έχει προταθεί κάποιος ρόλος.

«Δεν έχω τηλεοπτικές προτάσεις τα τελευταία δύο χρόνια. Γίνονται εξαιρετικές δουλειές στη μυθοπλασία και οι ηθοποιοί είναι πολύ καλοί. Ήθελα να είμαι σε μία από αυτές τις σειρές. Μπορεί αυτά τα δύο χρόνια να μην ήμουν χρήσιμη σε κάποιον ρόλο, αυτό θα αλλάξει», είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στην τηλεόραση του Alpha.

Σε ερώτηση για το εάν έχει υπάρξει σε σχέση με άνδρα που ζήλευε τις ερωτικές σκηνές ενός ρόλου: «Δεν είχα σκηνές ζήλιας από τους συντρόφους μου για τις ερωτικές σκηνές. Ήταν πολύ ανοιχτόμυαλοι», ανέφερε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Για τις σχέσεις με τους πρώην συντρόφους της: «Με αγαπάνε ακόμα όλοι και τους αγαπάω όλους. Έχω εξαιρετικές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους μου. Έχω κάνει δύο γάμους και με τους δύο πρώην συζύγους μιλάμε», είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.