GOSSIP

Γιώργος Πανόπουλος: Η άγνωστη ιστορία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη λίγο πριν πεθάνει

Γιώργος Πανόπουλος: Η άγνωστη ιστορία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη λίγο πριν πεθάνει

Ο Γιώργος Πανόπουλος μίλησε για τη γνωριμία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ο Γιώργος Πανόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση της ΕΡΤ, μίλησε για τη γνωριμία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ενώ διηγήθηκε και ένα περιστατικό που του συνέβη όταν μια νύχτα του ζήτησε να την πάει σπίτι της.

«Ήταν μια εποχή που γράφαμε εναντίον της Αλίκης, ντρέπομαι για αυτά που γράφαμε, ήταν από αντίδραση για να ρίξουμε τον μύθο. Κάποια στιγμή παίρνει η Μαλβίνα τον Κωστόπουλο και του λέει “Έχει μεγαλώσει τη μάνα σου, έχει μεγαλώσει εσένα, έχει μεγαλώσει τα παιδιά σου, αφήστε την γυναίκα ήσυχη”. Ξαφνικά γίνεται μια στροφή και γινόμαστε Αλικικοί. Πάμε σπίτι της και μας υποδέχεται με μια ρόμπα σομόν αμακιγιάριστη, ή έτσι τουλάχιστον τη βλέπαμε. Είχαμε μείνει. Κάποια στιγμή μας έφεραν κάτι καναπεδάκια με σολομό και είπε: "Τι είναι αυτά που τους φέρνεις; Θα νομίζουν ότι είμαι τσιγκούνα". Και μας πήγε στην κουζίνα και μας έφτιαξε φακές και μας τηγάνισε αυγά».

Και έπειτα διηγήθηκε ένα συμβάν που είχε με την αείμνηστη ηθοποιό: «Τρεις μήνες πριν πεθάνει συναντιόμαστε για μια δουλειά, ήταν αρκετά καταβεβλημένη. Μόλις τελειώσαμε τη δουλειά μου ζήτησε να την πετάξω κάπου με το αυτοκίνητο. Ήμασταν στην Ηρώδου Αττικού και πηγαίναμε ανάποδα. Κατέβαιναν τα αυτοκίνητα και πηγαίναμε εμείς. Πανικοβλήθηκα και μου λέει “δεν πειράζει, εγώ είμαι εδώ”. Έρχεται κατευθείαν αστυνομία και τους λέει: “Βρε αγόρι μου πήγαινε μπροστά στον δρόμο να κλείσεις την κυκλοφορία για να περάσουμε”. Εκείνος είπε: "Αμέσως κυρία Βουγιουκλάκη" και πήγε και σταμάτησε την κυκλοφορία και την πήγα στο σπίτι της. Την αγάπησα πολύ».