GOSSIP

Νίκος Φλωρινιώτης: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο - «Δεν μπορεί να είναι αλήθεια...»

Νίκος Φλωρινιώτης: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο - «Δεν μπορεί να είναι αλήθεια...»

Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του Νίκου Φλωρινιώτη, ο οποίος έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο

Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του Νίκου Φλωρινιώτη, ο οποίος έδινε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο και άφησε την τελευταία του πνοή στα 39, στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών.

Η μητέρα του και η αδερφή του βρίσκονταν πάντα δίπλα του και δεν μπορούν να πιστέψουν πώς μέσα σε έξι μήνες έφυγε και ο Γιάννης Φλωρινιώτης και ο γιος, Νίκος.

Η αδερφή του Άννα μιλώντας αρχικά στο MEGA κατέρρευσε από τα κλάμματα και δεν μπορούσε να μιλήσει. «Καταστράφηκα», ήταν μια από τις λέξεις που μπόρεσε να πει.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ανέφερε:

«Διανύω τον χειρότερο χρόνο της ζωής μου. Μας τα πήραν όλα, μου πήραν τον μπαμπά μου, μου πήραν τον αδερφό μου, τίποτα δεν μου άφησαν. Σήμερα το πρωί «έφυγε». Κοιμόμουν δίπλα του και σηκώθηκα γιατί κάθε μισή ώρα του έβαζα θερμόμετρο. Και ξαφνικά είδα ότι τα χεράκια του ήταν παγωμένα και έτρεξα αμέσως στους γιατρούς. Ήρθε ο γιατρός και μου λέει “ξεκουράστηκε”.

Είχε επιδεινωθεί η κατάστασή του την προηγούμενη φορά που μπήκαμε. Δεν ήξερε κάτι, αλλά είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά. Κανονίζαμε να περάσουμε μαζί τις γιορτές. Δεν του λέγαμε ότι ο καρκίνος έχει προχωρήσει, αλλά καταλάβαινε ότι κάτι τρέχει. Έκανε ανοσοθεραπείες το τελευταίο διάστημα. Ξέραμε ότι θα έρθει το μοιραίο, μας το είχαν πει, αλλά δεν μπορούσαμε να το συνειδητοποιήσουμε, πιστεύαμε σε ένα θαύμα.

Δεν επικοινωνούσε την τελευταία εβδομάδα, μόνο εγώ του μίλαγα, ήταν σε καταστολή. Πριν 5-6 μέρες “μιλήσαμε” τελευταία φορά. Από του Αγίου Νικολάου που μπήκε μέσα, είχε πάθει κρίση και είχε χάσει την ομιλία του, δεν μπορούσε να μιλήσει, μόνο μάς έδειχνε με τα χεράκια του. Και μόνο με χάιδευε και με φίλαγε.»

Η μητέρα του, Μάχη Φλωρινιώτη σπάραξε μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1: «Αχ παιδάκι μου... Ο Θεούλης δε μου λυπήθηκε το παιδάκι μου... Τόσοι καλόγεροι προσεύχονταν, τόσοι μοναχοί. Τόσος κόσμος για το παιδί μου»

Ξέσπασε σε δάκρυα η Γωγώ Γαρυφάλλου

Η Γωγώ Γαρυφάλλου μίλησε στη Super Κατερίνα και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Δεν μπορεί να είναι αλήθεια κάτι τέτοιο. Δεν μπορεί να το πιστέψει κανείς. Είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχει ακουστεί. Εγώ ερχόμουν στην εργασία μου στο κανάλι, και ξαφνικά ενημερώθηκα από τους δημοσιογράφους… Αχ Θεέ μου δεν μπορώ να το πιστέψω ότι ο Νικολάκης μας θα πάει να συναντήσει τον μπαμπά του. Η Άννα είναι μαζί του, μέχρι την τελευταία στιγμή δίπλα στον αδερφό της. Όλοι νομίζανε ότι είναι δίδυμα. Τόση αγάπη. Δεν έχω τι να πω, είμαι συγκλονισμένη, έχω τρελαθεί» είπε αρχικά η Γωγώ Γαρυφάλλου.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό το πράγμα που έχει γίνει. Έλεγα στην Αννούλα μου δεν υπάρχει περίπτωση, ο Θεός δεν τον αφήνει, είναι κοντά του και του κρατά το χέρι. ην Παρασκευή τον είδα τελευταία φορά. Α ρε Νίκο. Πώς να είναι η μητέρα του; Δύο ανθρώπους μέσα σε 6 μήνες; Είναι συγκλονιστικό τι να πω;», ξέσπασε στο τέλος.

Σπύρος Μπιμπίλας: «Είναι οδυνηρό»

Σε σοκ βρίσκεται και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Γνώριζα όλη την οικογένεια του Γιάννη Φλωρινιώτη. Τον Νίκο τον ήξερα από πολύ μικρό παιδάκι. Λυπάμαι πολύ για τον χαμό του δεν μπορώ να μιλήσω. Τον αγαπούσα. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί με πάρα πολλά όνειρα. Είναι οδυνηρό ότι έφυγε τόσο νέος», είπε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Σάσα Μπάστα: «Του είπα σε αγαπώ κι όταν βρεθούμε να τα πούμε»

Απαρηγόρητη και η Σάσα Μπάστα από τον ξαφνικό θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη.

«Καλημέρα. Μέρα σκέτο τι να πούμε; Είναι το καλύτερο παιδί. Τα λόγια περισσεύουν εδώ πέρα. Πραγματικά συλλυπητήρια στη μητέρα και στην αδερφή του και στους οικείους του, που ήταν τόσοι άνθρωποι που αγαπούσαν τον Νίκο. Κανένας δεν μπορεί να πει το παραμικρό για αυτόν τον άνθρωπο. Μόλις το πληροφορήθηκα να πω την αλήθεια. Το έμαθα δευτερόλεπτα πριν με πάρετε εσείς. Με ενημέρωσε ο σύζυγός μου που είδε μία δημοσίευση. Μιλήσαμε στη γιορτή του για πολλά, του είπα σε αγαπώ κι όταν βρεθούμε να τα πούμε» δήλωσε η Σάσα Μπάστα στο «Πρωινό Σου Σου»