GOSSIP

Νίκος Φλωρινιώτης: «Αν είχαν στείλει την ελιά για βιοψία θα ήταν ανάμεσα μας», λέει η αδερφή του

Νίκος Φλωρινιώτης: «Αν είχαν στείλει την ελιά για βιοψία θα ήταν ανάμεσα μας», λέει η αδερφή του

Η Άννα Φλωρινιώτη μίλησε για τον αδερφό της Νίκο Φλωρινιώτη

Ο Νίκος Φλώρινιώτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών. Η αδερφή του Άννα, μίλησε για τον χαμό του αδερφού του.

«Μου έλεγε δεν έχεις ανάγκη κανενά, έχεις τον αδερφό σου», είπε μεταξύ άλλων η Άννα Φλωρινιώτη σχετικά με όσα της έλεγε ο πατέρας της στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

«Ήταν το παιδί μου, εγώ τον μεγάλωσα, εγώ τον διάβασα. Πηγαίναμε διακοπές οι δυο μας, είχαμε άλλο δέσιμο», ανέφερε για τον αδερφό της.

«Θα είναι όσο πιο κοντά γίνεται στον μπαμπά», είπε μεταξύ άλλων η Άννα Φλωρινιώτη σχετικά με την κηδεία και με το αν θα τον θάψουν κοντά στον Γιάννη Φλωρινιώτη.

«Οι γιατροί μας έλεγαν δεν είναι τίποτα, είναι λίπωμα, πήγα σε έναν φίλο μου στο Λαϊκό και μας είπε να κάνει μαγνητική. Έκανε μαγνητική και μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν τρέξτε στο νοσοκομείο, δεν είναι λίπωμα», ανέφερε. «Αν είχαν στείλει την ελιά για βιοψία θα ήταν ανάμεσα μας», πρόσθεσε.

Ο Νίκος Φλωρινιώτης σε μία από τις συνεντεύξεις του είχε μιλήσει για πρώτη φορά για τον καρκίνο με τον οποίο ήρθε αντιμέτωπος, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τονίζοντας ότι στην αρχή αδιαφορούσε για τα σημάδια που του «έστελνε» το σώμα του. «Μου έδινε σημάδια όλα αυτά τα χρόνια. Από πέρσι άρχισα να χάνω κιλά, είχα κόπωση, απλά επειδή είχα περάσει και covid, είχα διάφορα πέρσι, δεν έδωσα σημασία, νόμιζα ότι ήταν από τον κορονοϊό. Πέντε χρόνια το κουβαλούσα. Αυτό, παρά το γεγονός ότι ήμουν νέος, εξελίχθηκε πάρα πάρα πολύ αργά» είπε.

«Είναι μελάνωμα. Μιλάμε για μεγαλογιατρούς που πήγα στην αρχή και δεν το βρήκαν. Οι δύο πρώτοι έλεγαν ότι είναι λίπωμα και τους λέω: "Επείγει; Πρέπει να το βγάλω τώρα;" και μου είπαν: "Όχι μην αγχώνεσαι"» συνέχισε και όπως αποκάλυψε, το μελάνωμα προέκυψε από ελιά. «Το είχα αφαιρέσει το προηγούμενο, το περσινό» πρόσθεσε. «Εκεί έχασαν τη βιοψία, στην ελιά δεν είχαν κάνει καθόλου βιοψία», συμπλήρωσε η μητέρα του.

«Συνήθως ό,τι βγάζεις πάει πάντα για βιοψία. Τώρα γιατί δεν κάνανε οι συγκεκριμένοι...» διερωτήθηκε ο Νίκος Φλωρινιώτης και κατέληξε: «Ο ένας γιατρός με έστελνε στον άλλον, άλλαξα περίπου 10 γιατρούς, μου έλεγαν: "Τώρα, θα φύγω για δύο εβδομάδες, θα πάω διακοπές…", ο άλλος πάλι το ίδιο μου έλεγε"».

Η ανάρτηση της Άννας Φλωρινιώτη

Υπενθυμίζεται ότι χθες η Άννα Φλωρινιώτη δημοσίευσε δύο παλιές φωτογραφίες του. Στη μία είναι ο ίδιος μωρό στην αγκαλιά του πατέρα του και στην άλλη ο Νίκος Φλωρινιώτης ποζάρει μέσα από μια πισίνα κρατώντας το χέρι της αδερφής του.

«Μπαμπά μου να μου προσέχεις το μωρό μου» έγραψε στη λεζάντα της μιας φωτογραφίας.

Όταν μίλησε στο «Πρωινό» μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, η Άννα Φλωρινιώτη αποκάλυψε τις τελευταίες στιγμές του 39χρονου τραγουδιστή που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

«Διανύω τον χειρότερο χρόνο της ζωής μου, μου τα πήραν όλα, μου πήραν τον μπαμπά μου, τον αδελφό μου, τίποτα δεν μου άφησαν. Έφυγε σήμερα το πρωί, ήμουν δίπλα του, σηκώθηκα να του βάλω θερμόμετρο γιατί είχε υψηλό πυρετό εδώ και λίγες ημέρες. Είδα ότι τα χέρια του ήταν παγωμένα, έτρεξα στους γιατρούς, τον είδα και μου είπαν ξεκουράστηκε. Μας είχαν πει πόσο δύσκολη ήταν η κατάσταση αλλά δεν θέλαμε να το δεχτούμε» είπε.