GOSSIP

Νίκος Φλωρινιώτης: Η ελιά που προκάλεσε μελάνωμα και η βιοψία που δεν έγινε ποτέ

Νίκος Φλωρινιώτης: Η ελιά που προκάλεσε μελάνωμα και η βιοψία που δεν έγινε ποτέ

Πώς ξεκίνησε το πρόβλημα υγείας του Νίκου Φλωρινιώτη που τον οδήγησε στον «ανίκητο» καρκίνο - Τα αδέρφια του αποκαλύπτουν όσα είχαν συμβεί στην αρχή που ανακάλυψε ότι έχει μια ελιά που ματώνει

Ο Νίκος Φλωρινιώτης, έφυγε χθες Τρίτη 19/12 από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του αλλά και τον κόσμο.

Ο τραγουδιστής, που άφησε την τελευταία του πνοή στο Λαϊκό Νοσοκομείο, εξίμιση μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του, Γιάννη Φλωρινιώτη, έδινε γενναία μάχη με τον καρκίνο. Όπως ο ίδιος είχε αναφέρει παλαιότερα σε συνέντευξή του: «Ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια, είχα αφαιρέσει μία κρεατοελιά, για την οποία δεν έγινε ποτέ βιοψία. Άρχισα κι έχανα κιλά, είχα κόπωση, σε εκείνο το σημείο που είχα βγάλει την ελιά, έβγαλα κάτι σαν λίπωμα».

Ο αδελφός του, Σάββας Φλωρινιώτης μίλησε στον Alpha για το πρόβλημα υγείας του Νίκου: «Η ελιά ήταν στον ώμο. Όταν ταξίδευε και πήγαινε στη Γερμανία, απλά έβαζε την τσάντα πάνω και μάτωνε. Τον ενοχλούσε δηλαδή και μου είπε ότι θα την αφαιρέσει. Θορυβηθήκαμε».

Ο τραγουδιστής είχε πει ότι είχε μελάνωμα, είχε επισκεφθεί πολλούς γιατρούς και ρωτούσε μάλιστα αν πρέπει έπρεπε να αφαιρεθεί με τους ειδικούς να λένε ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεται. Αν και αφαίρεσαι το μελάνωμα, βιοψία δεν έγινε ποτέ.

Άννα Φλωρινιώτη: «Γίνανε πολλά λάθη στην αρχή»

Η αδερφή του Άννα, μίλησε στο Πρωινό για όσα γνώριζε για την ελιά που έφερε το πρόβλημα υγείας.

«Γίνανε πολλά λάθη στην αρχή. Βγάλανε μια ελιά και δε τη στείλανε για βιοψία. Αυτό είναι τραγικό. Δε μπορώ να καταλάβω πως έγινε αυτό. Εγώ δεν είχα ιδέα γι’ αυτό το πράγμα, για την ελιά. Ήταν μια ελιά στον ώμο και δε τη στείλανε για βιοψία. Δε μπορώ να το διανοηθώ αυτό. Δημιουργήθηκε μια κύστη εκεί, έγινε λίπωμα, για το οποία πάλι δε με είχε ενημερώσει ο αδερφός μου. Μου είπε ότι έβγαλε ένα λίπωμα και πήγε να το βγάλει. Πήγε σε κρατικό νοσοκομείο, του το αφαίρεσαν, και το κάνανε βιοψία. Του είπαν να πάει σε δυο εβδομάδες να πάρει τα αποτελέσματα. Φοβόταν να πάει, τον είχαμε φάει. Πήγε να πάρει τη βιοψία ένα μήνα μετά, αλλά του είπαν ότι δεν έβρισκαν τίποτα. Είχε χαθεί. Μετέπειτα έμαθα ότι είχε γίνει πολλές φορές αυτό»