GOSSIP

Συγκινεί η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ήταν πολύ δύσκολο, έζησα μεγάλο πένθος»

Συγκινεί η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ήταν πολύ δύσκολο, έζησα μεγάλο πένθος»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της, αλλά και την απώλεια του παιδιού που κυοφορούσε.

Η ηθοποιός, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, αναφέρθηκε σε μία οδυνηρή στιγμή για εκείνη, σε συνέντευξη στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, μίλησε για την απώλεια του παιδιού που κυοφορούσε, αποκαλύπτοντας πως «ήταν πολύ δύσκολο, έζησα μεγάλο πένθος. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα πως θα το βιώσω τόσο έντονα», μεταξύ άλλων.

«Το πρωί έκανα την επέμβαση, μετά πήρα αεροπλάνο και πήγα στη Θεσσαλονίκη να παίξω στο θέατρο. Ο θεατρικός παραγωγός προς τιμήν του μου είπε να το ακυρώσουμε, απλά ήταν ένα κατάμεστο θέατρο, χίλια άτομα. Σκεφτόμουν και όλους τους άλλους, είναι μία ομαδική δουλειά», τόνισε στη συνέχεια.

«Ήταν πολύ δύσκολο, έζησα μεγάλο πένθος. Γενικά δεν είχα στο μυαλό μου να κάνω παιδί, έτυχε αυτή τη φορά, αλλά δεν έκατσε… Ήμουν στα 40 κάτι, οπότε ήταν δυσκολότερο να προσπαθήσω ξανά. Σκέφτηκα και την υιοθεσία.

Μετά, έχοντας χωρίσει, σκέφτηκα ότι έτσι και αλλιώς κάνω μία δουλειά που είναι ανασφαλής, αν είχα και ένα παιδί δεν ήξερα πού θα με βρει η επόμενη μέρα. Δεν ήξερα αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω στις ανάγκες που έχει ένα παιδί», προσέθεσε η ηθοποιός.

«Μου λένε ότι είμαι γουρλού στις δουλειές μου. Η ζωή μού τα έφερε όλα απλόχερα. Δεν μετανιώνω για καμία επιλογή, ακόμα κι αν ήταν λάθος. Τώρα έκανα κάποιες συζητήσεις, αλλά δεν προχώρησαν, ήθελαν ηλικίες μεγαλύτερες από τη δική μου.

Εγώ είμαι 55, ήθελαν παραπάνω. Θέλουν πιο μικρές, πιο μεγάλες και η δική μου η γενιά είμαστε στο ενδιάμεσο. Δεν υπάρχει δηλαδή τίποτα για 55; Με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί 2,5 χρόνια. Είμαι ανοιχτή στα πάντα, σε ό, τι προκύψει στη ζωή. Αν το αποφασίσουμε, μπορεί και να παντρευτούμε», επεσήμανε ακόμη η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.