GOSSIP

Πύρρος Δήμας: Συγκινεί για τον θάνατο της συζύγου του - «Η ζωή συνεχίζεται»

Πύρρος Δήμας: Συγκινεί για τον θάνατο της συζύγου του - «Η ζωή συνεχίζεται»

Ο Πύρρος Δήμας μίλησε για την πρώην σύζυγό του που έχει φύγει από τη ζωή

Ο Πύρρος Δήμας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή EQ που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Action 24 μίλησε για τον θάνατο της συζύγου του και την απόφαση να προχωρήσει την ζωή του περιμένοντας το πέμπτο του παιδάκι αυτό το διάστημα από την τωρινή του σύντροφο.

Συγκεκριμένα, ο Πύρρος Δήμας εξομολογήθηκε πως «στην αρχή μετακόμισα εγώ στην Αμερική, το 2016, τα δυο μεγάλα παιδιά ήταν ήδη εκεί αλλά είχαμε τότε το πολύ σοβαρό θέμα υγείας με την σύζυγο μου. Θέμα το οποίο δεν επέτρεπε να μετακομίσουμε όλοι μαζί. Το μόνο καλό ήταν ότι πήγαμε πολλές φορές, μας είδαν γιατροί και γυρίσαμε και στο Σικάγο και στη Βοστώνη και στη Γερμανία. Πηγαινοερχόμουν όμως, δεν ήταν μόνιμο, δηλαδή δεν ήρθε όλη η οικογένεια στην Αμερική. Μετά το ’18 που «έφυγε» ο άγγελος Αναστασία, μετακόμισε ο Νικόλας και ήρθε μαζί μου και η Μαρία. Κάτσαμε εκεί μόλις ξεκίνησε ο κόβιντ, στον Νικόλα όμως δεν άρεσε καθόλου και ήθελε να γυρίσουμε».

«Σήμερα, ναι, περιμένω και πέμπτο παιδάκι. Πιστεύω ότι η ζωή συνεχίζεται χωρίς να ξεχνάμε. Γιατί πολλές φορές ακούγονται κουβέντες οι οποίες σε πληγώνουν. Δεν ξεχνάς ποτέ έναν άνθρωπο με τον οποίο έχεις κάνει μια ζωή και έχεις περάσει μαζί τόσα πολλά πράγματα. Η ζωή όμως συνεχίζεται, γνωρίζεις κάποιους άλλους ανθρώπους και σε ξανακάνουν να γελάς που είναι πολύ σημαντικό».

«Νιώθεις πως «ναι, μπορώ να ζήσω και γω και έχω το δικαίωμα να συνεχίσω τη ζωή μου». Είμαστε εδώ, είμαστε καλά, περιμένουμε ένα πέμπτο παιδάκι που θέλουμε να είναι υγιές και να είμαστε γεροί για να είμαστε δίπλα του» πρόσθεσε, ακόμα, ο Πύρρος Δήμας.