GOSSIP

Κιμ Καρντάσιαν: Δείχνει τα σημάδια από την ψωρίαση που την ταλαιπωρεί

Κιμ Καρντάσιαν: Δείχνει τα σημάδια από την ψωρίαση που την ταλαιπωρεί

Με αναρτήσεις στο Instagram, η Κιμ Καρντάσιαν έδειξε στους θαυμαστές της τα σημάδια της

H Κιμ Καρντάσιαν μίλησε για το πρόβλημα υγείας με την ψωρίαση που την ταλαιπωρεί από το 2011. Πρόκειται για μια αυτοάνοση διαταραχή, που εμφανίζεται στο δέρμα και προκαλεί τόσο γρήγορο πολλαπλασιασμό των κυττάρων, που συχνά οδηγεί στην εμφάνιση εξανθημάτων. Συχνά προκαλείται φαγούρα ή και φλεγμονή.

Δεδομένου ότι η Κιμ Καρντάσιαν είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά, μοιράζεται σκέψεις της ή και υλικό από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, αυτή τη φορά θέλησε να τους δείξει πώς μοιάζει η ψωρίασή της.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η πάθησή της βρίσκεται σε έξαρση, με αποτέλεσμα να έχει εξαπλωθεί στο πόδι της.

«Δεν θα πω ψέματα, αυτό είναι πολύ επώδυνο. Δεν είμαι σίγουρη τι ακριβώς συμβαίνει και επιδεινώθηκε. Δεν άλλαξα τη διατροφή μου. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά η ψωρίαση είναι χάλια», έγραψε πάνω σε μια φωτογραφία που ανάρτησε σε story.

Όπως εξήγησε «ήθελε απλά να μοιραστεί την εμπειρία της με το κοινό της» και αυτός ήταν ο λόγος που δημοσίευσε τα στιγμιότυπα.

Σε επόμενο βίντεο που ανάρτησε, η Καρντάσιαν εξηγεί ότι η ψωρίασή της εμφανίζεται συνήθως στο ίδιο σημείο στο πόδι της, αλλά αυτή τη φορά φαίνεται πως εξαπλώθηκε και πλησιάζει προς το γόνατό της.

Πρόσφατα, η Κιμ Καρντάσιαν δέχτηκε έντονη κριτική, αφού αποκάλυψε πως για τη «θεραπεία» της ψωρίασης, τη βοηθάει το σολάριουμ.

«Έχω ψωρίαση κι αυτό πραγματικά με βοηθάει, όταν είναι έντονη. Δεν το χρησιμοποιώ βέβαια πολύ συχνά», δήλωσε στην Page Six.

Ήταν ωστόσο, πολλά τα δημοσιεύματα που ακολούθησαν μετά την αποκάλυψή της, αναφέροντας πως οι «συμβουλές υγείας που δίνει» μπορεί να βλάψουν κάποιον ακόμα περισσότερο.