GOSSIP

Γάμος Πύρρου Δήμα - Αφροδίτης Σκαφίδα: Το ζεϊμπέκικο του γαμπρού και η υπόσχεση στη νύφη

Γάμος Πύρρου Δήμα - Αφροδίτης Σκαφίδα: Το ζεϊμπέκικο του γαμπρού και η υπόσχεση στη νύφη

Ο Πύρρος Δήμας ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την Αφροδίτη Σκαφίδα το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, ενώ ετοιμάζονται να υποδεχτούν τον πρώτο τους παιδί

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα σε εκκλησάκι στο Καβούρι το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου.

Ο Πύρρος Δήμας, που έχει τέσσερα παιδιά από τον πρώτο του γάμο, μετά τον θάνατο της πρώτης του συζύγου βρήκε και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο της πρώην παίκτριας του Survivor.

Η σχέση τους μετρά σχεδόν τρία χρόνια και σε λίγο καιρό πρόκειται να έρθει στον κόσμο και το πρώτο τους παιδί. Έτσι λοιπόν, κρατώντας πάντα χαμηλούς τόνους, ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης με το μυστήριο να τελείται στον Άγιο Γεώργιο, στο Κάβουρι.

«Να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου, γιατί είναι ένας άνθρωπος που χαίρομαι πάρα πολύ που τον γνώρισα και ήρθε στη ζωή μου, γιατί πέρα από την εξωτερική δύναμη που όλοι γνωρίζετε, έχει και μια εσωτερική δύναμη μέσα του που με έκανε να τον ξεχωρίσω. Είναι αρετές που αγαπώ πολύ σε αυτόν και του υπόσχομαι αυτό που του είχα πει όταν πρωτογνωριστήκαμε. Ότι από εδώ και πέρα θα κλαίει μόνο από χαρά. Την αγαπώ πολύ, ξαναήρθε το χαμόγελο στα χείλη μου, το έφερε η Αφροδίτη και εκτός από αυτό, μου φέρνει και ένα όμορφο κοριτσάκι», είπε ο Πύρρος Δήμας.

Μία πολύ γλυκιά στιγμή από την γαμήλια δεξίωση ήταν όταν η Αφροδίτη Σκαφίδα πήρε το μικρόφωνο και αφιέρωσε στον Πύρρο Δήμα το τραγούδι του Σταμάτη Γονίδη, «Όλα σ’ αγαπάνε».

Στη συνέχεια ο Πύρρος Δήμας χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο.

Το ζευγάρι, το οποίο σε λίγο καιρό θα καλωσορίσει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης έχοντας στο πλευρό τους δικούς τους ανθρώπους και φίλους.

Η αθλήτρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά τον γάμο στα κοινωνικά δίκτυα με φωτογραφία από την εκκλησία γράφοντας ότι από τώρα ξεκινάει το δικό τους ταξίδι.

«Εδώ ξεκινάει το δικό μας ταξίδι... γεμάτο αγάπη, ευτυχία και όνειρα που θα υλοποιήσουμε μαζί...σας ευχαριστώ πολύ όλους όσους βοηθήσατε να γίνει αυτός ο υπέροχος γάμος»