GOSSIP

Θάνος Τζάνης για τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: «Ένα παιδί πρέπει να έχει μαμά και μπαμπά»

Θάνος Τζάνης για τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: «Ένα παιδί πρέπει να έχει μαμά και μπαμπά»

Ο τραγουδιστής μίλησε για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, την ομοφυλοφιλία καθώς και την επιθυμία του να αποκτήσει παιδιά

Για το θέμα της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών τοποθετήθηκε ο Θάνος Τζάνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Αρχικά, ο τραγουδιστής είπε: «Ένα παιδί πρέπει να έχει μπαμπά και μαμά. Φυσικά ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή, σέβομαι τα πάντα. Όμως το ζήτημα του παιδιού για μένα λιγάκι διαφορετικό».

Σχολιάζοντας την δήλωση της εκκλησίας ότι τα παιδιά από ομόφυλους γονείς δεν θα βαφτίζονται, παρά θα περιμένουν να μεγαλώσουν τα παιδιά και να πάρουν μόνα τους την απόφαση εάν θέλουν να βαφτιστούν ή όχι, ο Θάνος Τζάνης τάχθηκε υπέρ της απόφασης αυτής: «Δίκιο έχει η εκκλησία, εγώ είμαι με την εκκλησία. Θες γιατί έτσι τα έμαθα, θες γιατί αυτό πιστεύω, θες γιατί αυτό νιώθω, θες γιατί πιστεύω πολύ στον Θεό; Αυτό πιστεύω και εγώ».

Σχετικά με το πώς θα αντιδρούσε ο ίδιος σε περίπτωση που το παιδί του του ανακοίνωνε ότι είναι ομοφυλόφιλο ο τραγουδιστής απάντησε: «Θα προσπαθούσα να κάνω κάτι. Θα σεβόμουν την επιθυμία του φυσικά, αλλά θα ήμουν αντίθετος φυσικά».

Παράλληλα αναφέρθηκε στον γάμο του και εξέφρασε την επιθυμία να αποκτήσει παιδιά, ενώ σχολίασε την σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού, για την οποία είπε: «Όλα καλά είναι με τη Ναταλία Γερμανού. Το παρελθόν μας ποτέ δεν πρέπει ούτε να το ξεχνάμε ούτε να μετανιώνουμε για αυτό ούτε να έχουμε δεύτερες σκέψεις ή οτιδήποτε. Δεν έχω πρόβλημα εγώ με τη γυναίκα. Εγώ κρατάω ότι στα πρώτα μου βήματα, με στήριξε και με βοήθησε».