GOSSIP

Μικαέλα Φωτιάδη: Θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου για τον ξυλοδαρμό της

Μικαέλα Φωτιάδη: Θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου για τον ξυλοδαρμό της

Θα κινηθεί κατά παντός υπευθύνου για τον ξυλοδαρμό της το μοντέλο, Μικαέλα Φωτιάδη

H Μικαέλα Φωτιάδη, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού τα ξημερώματα της Τρίτης στην πλατεία του Κολωνακίου. Το μοντέλο γνωστοποίησε το γεγονός, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με μώλωπες και μελανιές στο πρόσωπό της και ανησυχώντας έτσι τον κόσμο που την ακολουθεί στα social media.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Μικαέλα Φωτιάδη πρόκειται να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου για τον ξυλοδαρμό της.

«Έχω βάλει δικηγόρο και έχει αναλάβει αυτός την υπόθεση. Μίλησαν άνθρωποι για μένα που έχω να μιλήσω καιρό μαζί τους. Δεν πειράζει, θα τα κανονίσει και αυτά ο δικηγόρος μου. Δεν είμαι σε κατάσταση να μιλήσω. Από εδώ και πέρα θα μιλάει ο δικηγόρος μου», τόνισε η Μικαέλα Φωτιάδη στην εκπομπή του Alpha.

Το μοντέλο δημοσίευσε φωτογραφίες που φανερώνουν τα σφοδρά χτυπήματα που δέχτηκε. Το πρόσωπό της έχει μώλωπες και κρατάει ενώ στα χέρια της κρατά ένα χαρτί για τις πληγές της.

«Έστειλε τα ανθρωπάκια του τελικά ο … Μπράβο, να σε χαίρονται!», ακούγεται να λέει η Μικαέλα Φωτιάδη.

Η μύτη της αιμορραγεί, το μάγουλό της είναι κόκκινο και πρησμένο από τις διαδοχικές μπουνιές ενώ είναι καθηλωμένη στο κρεβάτι.

«Μου επιτέθηκε κάποιος άγνωστος στον δρόμο, την ώρα που γύρναγα σπίτι. Δεν ξέρω ποιος είναι και αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ. Με πονάει το κεφάλι μου και χρειάζομαι απλά ξεκούραση», αναφέρει.

Το μοντέλο, μετά από την αποκάλυψη αυτήν, απαντάει με τον δικό του τρόπο ξανά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Κανείς δεν με “σακατεύει” εμένα. Απλώς με προκαλεί. Και εκεί που προκαλείς να περιμένεις και αντιδράσεις. Θα μιλήσω μόλις μου φύγει ο πονοκέφαλος. Κατά τα άλλα είμαι μια χαρά και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Να μην εμπιστεύεστε κανέναν. Ο καλύτερος μπορεί να γίνει ο χειρότερος. Τα φιλιά μου».

Η ίδια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε ένα story, όπου απευθύνει έκκληση στα μέσα Ενημέρωσης να σταματήσουν να ενοχλούν τόσο εκείνη, όσο και το περιβάλλον της.

«Παρακαλώ πολύ τις εκπομπές και τις εφημερίδες να πάψουν να παίρνουν τηλέφωνο εμένα και τους ανθρώπους μου. ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ. Χρειάζομαι ξεκούραση και με καλείτε ασταμάτητα! Το τηλέφωνο μου δεν το κλείνω για τους δικούς μου ανθρώπους που ανησυχούν. Ό,τι είχα να πω το είπα εκεί που έπρεπε και θα κινηθώ νομικά ώστε να βρεθεί ο δράστης που μου επιτέθηκε», έγραψε χαρακτηριστικά.