GOSSIP

Αθηνά Οικονομάκου: Χαμός για βίντεο από πολυτελές ξενοδοχείο στο Ντουμπάι

Αθηνά Οικονομάκου: Χαμός για βίντεο από πολυτελές ξενοδοχείο στο Ντουμπάι

Η Αθηνά Οικονομάκου προκάλεσε τον εκνευρισμό χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με βίντεο που ανέβασε από πολυτελές ξενοδοχείο στο Ντουμπάι

Την οργή αρκετών χρηστών του Instagram προκάλεσε η Αθηνά Οικονομάκου με βίντεο που ανέβασε στον προσωιπκό της λογαριασμό, από πολυτελές ξενοδοχείο στο Ντουμπάι.

Στο βίντεο η ηθοποιός δείχνει με την κάμερα του κινητού της τηλεφώνου τους χώρους ενός πολυτελούς ξενοδοχείου στο Ντουμπάι, με λεζάντα «Check-in στον παράδεισο – το πιο πολυτελές ξενοδοχείο του Ντουμπάι περιμένει».

Η Αθηνά Οικονομάκου δείχνει την εντυπωσιακή θέα, την κουζίνα και τους λουξ χώρους, ενώ από κάτω τα σχόλια πέφτουν βροχή, κατηγορώντας την για αναισθησία.

«Στον κόσμο όμως που οι περισσότεροι παίρνουν έναν μισθό της πείνας και τα βγάζουν δύσκολα πέρα γιατί πρέπει να τους κάνεις επίδειξη;».

«Αν σκεφτόμασταν λίγο και τον διπλανό μας ο κόσμος θα ήταν καλύτερος» γράφει κάποιος ενώ άλλος χρήστης του Instagram αναρωτιέται, ειρωνικά «πόσα άτομα θα μείνετε εκεί;»

«Απαράδεκτο και προκλητικό, φτάνει», είναι μερικά μόνο από τα σχόλια κάτω από το βίντεο της ηθοποιού.

Το κλίμα που επικρατεί στα σχόλια είναι εκείνο της οργής, καθώς κατηγορούν την Οικονομάκου ότι δεν δείχνει καμία ευαισθησία απέναντι σε όλους εκείνους που αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες σήμερα.

Στον αντίποδα κάποιοι σπεύδουν να την υποστηρίξουν γράφοντας ότι κάνει την δουλειά της, και βρίσκεται εκεί για διαφημιστικούς λόγους και όχι για να κάνει επίδειξη πλούτου.

«Διαφήμιση ξενοδοχείου κάνει (δηλαδή τη δουλειά της), όχι επίδειξη πλούτου» γράφει κάποιος, ενώ άλλος σχολιάζει «Σε όσους δεν σας αρέσουν αυτά που δείχνει γιατί την ακολουθείτε;»

«Το ότι εμείς δεν έχουμε την δυνατότητα να πάμε ή να δείξουμε τέτοια δεν σημαίνει ότι κάποιος που την έχει θα έπρεπε να ντρέπεται να τα δείχνει. Στην τελική δεν τα πήρε από εμάς», αναφέρει άλλο σχόλιο.

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση: