GOSSIP

Αθηναΐς Νέγκα: «Δύο παρουσιαστές μου έκαναν δημόσιο μπούλινγκ»

Αθηναΐς Νέγκα: «Δύο παρουσιαστές μου έκαναν δημόσιο μπούλινγκ»

H Αθηναΐς Νέγκα μίλησε για την κριτική που είχε δεχθεί όταν πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση.

H Αθηναΐς Νέγκα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» αναφέρθηκε στα πρώτα της χρόνια στην τηλεόραση αλλά και στο ραδιόφωνο που έχει διαγράψει ξεχωριστή πορεία.

«Όταν έκανα ραδιόφωνο, ήταν γνωστή η φωνή μου, όχι η φάτσα μου. Η φάτσα μου παραμένει να μην είναι τόσο γνωστή. Με αναγνωρίζουν από τη φωνή οι άνθρωποι κι όχι από το πρόσωπο», ανέφερε στην ΕΡΤ.

«Νομίζω ότι στην τηλεόραση κάποιοι ενοχλήθηκαν. Αισθάνθηκα ότι είμαι παρείσακτη, ότι εγώ δεν έχω αυτό που είχαν συνηθίσει, οπότε ήθελαν να με βάλουν στην “ομάδα” ότι αυτή είναι σκοτεινή και περίεργη, γιατί απλώς ήμουν διαφορετική Η αλήθεια είναι ότι τα πρώτα χρόνια είχα υποστεί δημόσιο bullying από 1-2 ανθρώπους που ήταν παρουσιαστές, που ήταν πολύ σκληρό. Υπήρχε κάποιος που έκανε, δεν κατάλαβα ποτέ γιατί, ραδιόφωνο και έκανε εισαγωγή κι έλεγε “αυτή η μάγισσα, η απαίσια” κι όλα αυτά επειδή είχα μαύρο μαλλί. Μου φάνηκε τόσο ντροπιαστικό κι ηλίθιο για τον ίδιο και δεν νομίζω ότι είναι κακό παιδί, για να είμαι ειλικρινής. Νομίζω ότι ήμουν ένας εύκολος στόχος να πούνε ότι “αυτή είναι έτσι”», ανέφερε.