GOSSIP

Κιμ Καρντάσιαν: Έδωσε οδηγίες στον Κάνιε Γουέστ - Ντύσε την γυναίκα σου όταν είναι με τα παιδιά μας

Κιμ Καρντάσιαν: Έδωσε οδηγίες στον Κάνιε Γουέστ - Ντύσε την γυναίκα σου όταν είναι με τα παιδιά μας

Η Κιμ Καρντάσιαν προειδοποίησε τον πρώην σύζυγο της, Κάνιε Γουέστ ότι η νέα σύζυγος του θα πρέπει να είναι ντυμένη όταν βρίσκεται κοντά στα παιδιά τους.

Η Κιμ Καρντάσιαν προειδοποίησε τον πρώην σύζυγο της, Κάνιε Γουέστ για την εμφάνιση της συντρόφου του. Η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας, σύμφωνα με την Daily Mail, φέρεται να ζήτησε από τον ράπερ να πει στην σύζυγο του να μην φοράει τα σκανδαλώδη ρούχα της, που αφήνουν ελάχιστα στην φαντασία, όταν βρίσκεται με τα παιδιά τους.

Η 43χρονη σταρ φέρεται να συμπαθεί την νέα σύζυγο του Γουέστ, την 29χρονη Μπιάνκα Σενσόρι. Ωστόσο φαίνεται ότι δεν συμφωνεί με το να ντύνεται ελάχιστα όταν είναι μαζί με τα παιδιά της, την 10χρονη Νορθ, τον 8χρονο Σέιντ, την 6χρονη Σικάγο και τον 4χρονο Πσαλμ.

«Η Κιμ έδωσε οδηγίες στον Κάνιε να μην αφήνει ποτέ την Μπιάνκα να ντύνεται έτσι όταν είναι μαζί με τα παιδιά τους. Είναι πραγματικά έκπληκτη που ο Κάνιε θα άφησε την σύζυγο του να φύγει από το σπίτι έτσι», ανέφερε πηγή.

Ο Κάνιε Γουέστ υπερασπίστηκε δημόσια τις παράξενες και άσεμνες επιλογές ρούχων της συζύγου του, καθώς και την απόφασή του να δημοσιεύει ημίγυμνες φωτογραφίες της στο Instagram.

«Θα ποστάρω τη γυναίκα μου όσο θέλω, αδερφέ. Με κάνει ευτυχισμένο. Μερικοί άνθρωποι δεν θέλουν να είσαι ευτυχισμένος. Θέλουν να κάνουν τους εαυτούς τους ευτυχισμένους. Αποφάσισα να κάνω τον εαυτό μου ευτυχισμένο και είμαι ευτυχισμένος με αυτό», ανέφερε ο ράπερ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπενθυμίζεται ότι η Κιμ Καρντάσιαν είχε κληθεί να αλλάξει ρούχα όταν ο τότε σύζυγος της, Κάνιε Γουέστ θεωρούσε ότι ήταν πολύ σέξι. Το πρώην ζευγάρι έχει παραδεχτεί δημόσια ότι ο ράπερ επηρέασε πολύ το στυλ του ντυσίματος της Κιμ Καρντάσιαν.

«Ο Κάνιε έκανε το ίδιο πράγμα που κάνει με την Μπιάνκα στην Κιμ καθ’ όλη τη διάρκεια του γάμου τους. Η διαφορά είναι ότι όταν ο Κάνιε έντυνε την Κιμ τον σέβονταν ως άτομο, ως καλλιτέχνη. Δυστυχώς, η Κιμ ξέρει τι περνάει η Μπιάνκα. Αλλά αισθάνεται ότι η Μπιάνκα θα έπρεπε να ξέρει που έμπλεκε».