GOSSIP

Κατερίνα Ζαρίφη: Η τηλεόραση έχει πλέον δώσει ευκαιρία να πεθάνει η «εποχή της γλάστρας»

Κατερίνα Ζαρίφη: Η τηλεόραση έχει πλέον δώσει ευκαιρία να πεθάνει η «εποχή της γλάστρας»

«Πρέπει να εκσυγχρονιστεί ο τρόπος μέτρησης της τηλεθέασης» δήλωσε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Ζαρίφη

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα Ζαρίφη αναφέρθηκε στον έρωτα, το gossip στην τηλεόραση, αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και αρχικά, δήλωσε: «Οι τηλεθεάσεις μια μέρα μας κάνουν να γελάμε, μια να κλαίμε. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι συμβαίνει σε όλα τα κανάλια. Υπάρχουν μετρημένα προγράμματα, τα οποία χαράζουν μια καλή πορεία. Υπάρχουν αναταράξεις στην μυθοπλασία, στα πρωινά, καλά στο μεσημέρι, άστο, ο χαμός».

Όσο για την προσωπική της ζωή δήλωσε: «Εγώ είμαι εορτάζουσα, εννοώ ότι είμαι αυτή τη στιγμή ερωτευμένη στη ζωή μου, αλλά και "μαγκουφάνα" παράλληλα, γιατί δεν είμαι με τον άνθρωπό μου, απουσιάζει».

Για την εποχή της «κίτρινης τηλεόρασης», δήλωσε: «Δεν ξέρω πώς ορίζεται το σκληρό gossip. Εγώ νομίζω ότι μπορείς να πεις στον κόσμο την οποιαδήποτε είδηση, που κακά τα ψέματα, κάποια πράγματα αφορούν. Θεωρώ ότι όλα είναι το πώς "τα δίνεις" στον κόσμο. Εγώ πιστεύω ότι όσο κι αν λένε κάποιοι "πρέπει να μαλώνετε", δεν νομίζω ότι χρειάζεται τίποτα τέτοιο. Δεν ξέρω αν υπάρχουν αυτή τη στιγμή "κίτρινες εκπομπές"».

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Θέλω να θυμηθούμε λίγο πιο παλιά αν λέμε ότι τώρα υπάρχει κίτρινη τηλεόραση. Μιλάμε παλιά έχουμε ζήσει εποχές που υπήρχαν κανάλια που στηρίζονταν πάνω σε αυτό. Υπήρχαν εποχές που δεν ήταν απλά σκληρό το gossip, ήταν ανθρωποφάγο. Εγώ δεν θεωρώ ότι ζούμε μια τέτοια εποχή. Η τηλεόραση έχει πλέον δώσει ευκαιρία να πεθάνει η εποχή της γλάστρας και να έρθει η εποχή ανθρώπων που είναι πιο δουλευταράδες και ενημερωμένοι».