GOSSIP

Νίκος Οικονομόπουλος: Πώς βοήθησε οικονομικά τον Γιώργο Λαμπάτο - Το ξαφνικό τηλεφώνημα στον ηθοποιό

Νίκος Οικονομόπουλος: Πώς βοήθησε οικονομικά τον Γιώργο Λαμπάτο - Το ξαφνικό τηλεφώνημα στον ηθοποιό

«Θα ήθελα να σας συναντήσω για να σας δώσω κάτι» ήταν τα λόγια του άγνωστου άνδρα που τηλεφώνησε στον Γιώργο Λαμπάτο

Ο Γιώργος Λαμπάτος φαίνεται να βρίσκει ξανά τα βήματά του και να είναι καλύτερα τόσο στο οικονομικό κομμάτι όσο και στο ψυχολογικό, ένα μήνα μετά τη δημοσιοποίηση του προσωπικού του δράματος. Τον δικό του φύλακα άγγελο έχει στο πλευρό του ο ηθοποιός που τον στήριξει οικονομικά.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια νέα αποκάλυψη της εφημερίδας Espresso, κατά την οποία ο Νίκος Οικονομόπουλος έδειξε εμπράκτως τι σημαίνει μεγαλοσύνη ψυχής. Όταν η είδηση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει έκανε τον γύρο των ΜΜΕ, το τηλέφωνο του ταλαιπωρημένου ηθοποιού άρχισε να χτυπά από ανώνυμα πρόσωπα, ένα εξ αυτών ο διευθυντής της δισκογραφικής εταιρείας του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου.

«Θα ήθελα να σας συναντήσω για να σας δώσω κάτι» ήταν τα λόγια του άγνωστου άνδρα που τηλεφώνησε στον ηθοποιό. Έπειτα κλείστηκε ένα ραντεβού κοντά στο σπίτι του ηθοποιού, στην περιοχή των Αχαρνών, όπου ένας άνδρας με εγκάρδιο χαιρετισμό σφίγγει το χέρι του Γιώργου Λαμπάτου και του λέει: «Αυτά τα χρήματα σας τα δίνει ο Νίκος Οικονομόπουλος. Σας παρακαλώ δεχτείτε τα, αλλά δεν θα ήθελε ο ίδιος να το αναφέρετε πουθενά». Ο ηθοποιός άρχισε να κλαίει και να τον ευχαριστεί.

«Όταν πήγε σπίτι ο Γιώργος και άνοιξε τον φάκελο μέτρησε και βρήκε μέσα 2.000 ευρώ. Με τα χρήματα εκείνα πλήρωσε τρία ενοίκια που χρωστούσε, πλήρωσε τους λογαριασμούς ρεύματος, πλήρωσε και ό,τι είχε πάρει βερεσέ από κοντινό παντοπωλείο» ανέφερε στενός φίλος του Λαμπάτου στην Espresso.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει συνεισφέρει οικονομικά μακρυά από το φως της δημοσιότητας, σε πολλές καταστάσεις όπως του Γιώργου Λαμπάτου.