GOSSIP

Κόρα Καρβούνη: «Έχουν αδικηθεί πολύ οι εμπορικοί ηθοποιοί στο θέατρο»

Κόρα Καρβούνη: «Έχουν αδικηθεί πολύ οι εμπορικοί ηθοποιοί στο θέατρο»

«Εγώ δεν πιστεύω στο ταλέντο, αλλά στη σκληρή δουλειά», είπε η Κόρα Καρβούνη για την υποκριτική

Η Κόρα Καρβούνη σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και την τηλεόραση. Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Fay's Time» κι αρχικά, μίλησε για την υποκριτική και πόσο βοηθάει σε αυτή το ταλέντο που μπορεί να έχει κανείς.

«Εγώ δεν πιστεύω στο ταλέντο, αλλά στη σκληρή δουλειά. Η υποκριτική τέχνη είναι μια επίκτητη τέχνη, δεν γεννιέσαι ηθοποιός. Η δουλειά αυτή θέλει επιμονή και πειθαρχία. Θέλει προπόνηση. Κάνω προπόνηση σε παιδιά που θέλουν να μπουν στην υποκριτική, αλλά και με ήδη εργαζόμενους ηθοποιούς. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος άλλος που το κάνει αυτό στην Ελλάδα, το να βλέπεις την κάμερα και να βοηθάς τον επαγγελματία ηθοποιό, όχι για το θέατρο, για την τηλεόραση», είπε.

«Τηλεόραση έκανα πάντα σποραδικά και όχι στο εύρος της καθημερινής σειράς. Αγαπούσα πάντα την τηλεόραση και μάλιστα, βαθιά. Θεωρώ ότι είναι μια πολύ σημαντική ψυχαγωγία για τον κόσμο κι ειδικά για τον κόσμο που είναι εκτός Αθήνας», είπε.

«Ψυχαγωγούμε όλη την Ελλάδα που δεν μπορεί να μας δει στο θέατρο κι αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό. Θέλω να ανεβάζουμε όλο και περισσότερο το επίπεδο της τηλεόρασης. Εγώ αυτό μπορώ να το κάνω μόνο υποκριτικά. Το θεωρώ πολύ σημαντικό για μένα», ανέφερε.

Όσον αφορά την περίοδο που δεν συμμετείχε στην τηλεόραση, δήλωσε: «Δεν το έκανα απαξιωτικά ότι δεν βρισκόμουν στην τηλεόραση. Απλά υπήρχε από πολύ παλιά μια νοοτροπία διαχωρισμού σε εμπορικούς και ποιοτικούς, το οποίο ήταν πολύ άδικο κι ευτυχώς, έχει σταματήσει. Έχουν αδικηθεί πολύ οι εμπορικοί ηθοποιοί στο θέατρο».