GOSSIP

Βαρύ πένθος για τον Σπύρο Τσεκούρα: «Σας παρακαλώ, μνημονεύετε τον στις προσευχές σας»

Βαρύ πένθος για τον Σπύρο Τσεκούρα: «Σας παρακαλώ, μνημονεύετε τον στις προσευχές σας»
Facebook

Πολύ δύσκολες ώρες περνά ο πρωταγωνιστής της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Βαρύ είναι το πένθος για τον Σπύρο Τσεκούρα και την οικογένειά του, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του ηθοποιού, Γιάννης Τσεκούρας.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο πρωταγωνιστής της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Ἐκοιμήθη χθες το πρωί του Σαββάτου 2 Μαρτίου ο σεμνός και αγαπημένος σύζυγος, πατέρας και παππούς μας Γιάννης Τσεκούρας, καθώς αντιμετώπιζε πολύ σοβαρές επιπλοκές της επάρατης νόσου. Αύριο Δευτέρα και ώρα 1.30μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας, Δάφνης Αττικής θα διεξαχθεί η εξόδιος ακολουθία του ταπεινού δούλου του Θεού Ιωάννου. Αντί στεφάνων με επιθυμία του εκλιπόντος, η οικογένεια παρακαλεί να δοθούν τα χρήματα για τους σκοπούς της φιλόπτωχου του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας που έχει αναλάβει το συσσίτιο απόρων. Σᾶς παρακαλῶ, ἀδελφοὶ καὶ φίλοι, μνημονεύετε τον δούλου τοῦ Θεοῦ Ιωάννη , στις προσευχές σας! “ἐξαπέστειλεν ἐξ ὕψους καὶ ἔλαβέ με, προσελάβετό με ἐξ ὑδάτων πολλῶν…”Καλὴ Ἀνάσταση! Καλὴ ἀντάμωση στὴν Βασιλεία τοῦ Θεοῦ. Αιωνία σου η μνήμη!», αναφέρει στην ανάρτηση ο Σπύρος Τσεκούρας.