GOSSIP

Μαριάντα Πιερίδη: Νέος έρωτας μετά το διαζύγιο - Οι τρυφερές στιγμές σε καφετέρια

Μαριάντα Πιερίδη: Νέος έρωτας μετά το διαζύγιο - Οι τρυφερές στιγμές σε καφετέρια

Η Μαριάντα Πιερίδη φέρεται να έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της μετά το διαζύγιο

Νέος έρωτας φέρεται να έχει μπει στη ζωή της Μαριάντας Πιερίδη λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Κατριβέση.

Σε βίντεο της εκπομπής Super Κατερίνα η τραγουδίστρια απεικονίζεται με έναν άντρα, ο οποίος δεν έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, να κάθονται δίπλα δίπλα σε καφετέρια και να χαϊδεύουν τρυφερά ο ένας το χέρι του άλλου, ενώ σύμφωνα με την εκπομπή οι δυο τους έχουν βρεθεί αρκετές φορές μαζί σε κοινή παρέα.

Ο άνδρας, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή είναι στέλεχος μεγάλης εταιρείας και ηλικίας 40 με 45 ετών.

Η Μαριάντα Πιερίδη ένα μήνα νωρίτερα επιβεβαίωνε τον χωρισμό της στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, διευκρινίζοντας ότι διατηρούν άριστες σχέσεις παρά το διαζύγιό τους.

Πιο συκεκριμένα, η τραγουδίστρια δήλωνε: «Επειδή η ζωή προχωράει, η ζωή συνεχίζεται, θα ήταν αστείο από την πλευρά μου να κρατήσω μυστικό ότι δεν είμαστε μαζί πλέον με τον Δημήτρη. Γιατί φαντάσου να βγει τώρα μια φωτογραφία και να είναι εκείνος κάπου αλλού ή να είμαι εγώ κάπου αλλού. Καλό είναι τουλάχιστον να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα, ακόμα κι αν αυτό είναι απλά μια επικεφαλίδα, "ναι, δεν είμαστε πια μαζί"».

Συμπλήρωσε ακόμη: «Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με τον Δημήτρη και έχουμε και επαγγελματικές σχέσεις, ούτως ή άλλως αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει. Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε και έχουμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία και από κοινού αποφασίσαμε να μην το αλλάξουμε αυτό».

«Δεν ξέρω αν αυτό λέγεται σουηδικό. Για τα ελληνικά δεδομένα ίσως, δεν ξέρω. Αλλα όταν έχεις μια δουλειά που πάει πάρα πολύ καλά, νομίζω ότι θα ήταν βλακώδες από την πλευρά ενός εκ των δύο... Είναι μια δουλειά που την έχουμε μαζί από το 2016», κατέληξε.