GOSSIP

Βασίλης Μπισμπίκης: «Ένιωσα μία ενόχληση την οποία δεν αγνόησα» - Η πρώτη ανάρτηση για την υγεία του

Βασίλης Μπισμπίκης: «Ένιωσα μία ενόχληση την οποία δεν αγνόησα» - Η πρώτη ανάρτηση για την υγεία του

Ο Βασίλης Μπισμπίκης νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας μετά το καρδιακό επεισόδιο που είχε

Σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις υποβλήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης μετά από διπλό έμφραγμα που υπέστη και τον οδήγησε σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας.

Ο ηθοποιός είχε έντονους πόνους στο στήθος, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του μαζί με την Δέσποινα Βανδή και εκείνη τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου και εισήχθη αμέσως και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τοποθέτησης stent.

Η είδηση έγινε αρχικά γνωστή από την εφημερίδα Espresso, ενώ την επιβεβαίωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μέσω της εκπομπής της Happy Day «Εμείς αυτό που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε από δικό μας ρεπορτάζ, είναι ότι όντως βρέθηκαν στο νοσοκομείο προχθές.. Η Δέσποινα ήταν αγχωμένη και περίμενε να δει τι θα πουν οι γιατροί» είπε η παρουσιάστρια.

Ο ηθοποιός βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου και μάλιστα προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας τον κόσμο για το ενδιαφέρον για την υγεία του.

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας. Ένιωσα μια ενόχληση, την οποία ευτυχώς και δεν αγνόησα. Όλα καλά πια! Εύχομαι υγεία σε όλους!», έγραψε σε story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.