GOSSIP

Σία Κοσιώνη: Η απάντηση στο ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί

Σία Κοσιώνη: Η απάντηση στο ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί

Η Σία Κοσιώνη αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί

H Σία Κοσιώνη μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ μίλησε για το πρώτο της παιδικό βιβλίο με τίτλο «Μια άλλη ιστορία», για τον λόγο που αποφάσισε να το γράψει αλλά και για το ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί.

«Όλοι κρύβουμε μια παιδικότητα μέσα μας, έχουμε υπάρξει παιδιά οπότε νομίζω ότι απολαμβάνουμε κάποιες στιγμές το να ξεφεύγουμε σε εκείνο τον όμορφο κόσμο. Έγινε τυχαία πολύ τυχαία, δεν είχα σκεφθεί να γράφω παραμύθι, μέχρι που στο σχολείο του γιου μου, μου ζήτησαν να μιλήσω για τη δουλειά μου. Πλησίαζε η μέρα και αναρωτήθηκα πώς θα εξηγήσω στα παιδάκια πέντε ετών για τη δουλειά. Έτσι έγραψα το βιβλίο και μέσα από μια μικρή ιστορία αποφάσισα να τους μιλήσω για τις ειδήσεις», είπε η Σία Κοσιώνη.

Η Σία Κοσιώνη συνέχισε: «Ο πρώτος που διάβασε το βιβλίο ήταν ο γιος μου. Ήταν χρήσιμη διαδικασία γιατί ήθελα να καταλάβω αν θα είναι κατανοητό στα υπόλοιπα παιδιά».

Σχετικά με το ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί, η Σία Κοσιώνη απάντησε: «Δεν σκέφτομαι δεύτερο παιδί, είμαι απολύτως ικανοποιημένη με το ένα παιδάκι που έχω».