GOSSIP

Ελένη Χατζίδου για τον τραυματισμό της: «Δυστυχώς τα πράγματα είναι πιο σοβαρά απ’ ότι περίμενα»

Ελένη Χατζίδου για τον τραυματισμό της: «Δυστυχώς τα πράγματα είναι πιο σοβαρά απ’ ότι περίμενα»

Η Ελένη Χατζίδου μίλησε για τον τραυματισμό της

Η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πληροφορίες για το ατύχημα που είχε και την οδήγησε στην απουσία από την εκπομπή της, «Breakfast @Star».

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια προχώρησε στην ανάρτηση ενός βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου και ενημέρωσε πως ο τραυματισμός της ήταν λίγο πιο σοβαρός από όσο περίμενε. Ανέφερε πως έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τον αυχένα της.

«Δυστυχώς τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ότι περίμενα. Έχω ένα θέμα με τον αυχένα μου και αυτό ψάχνουμε τώρα. Έκανα ακτινογραφίες, μαγνητική. Σήμερα έχω πάλι ραντεβού με τον γιατρό. Για να καταλάβετε τι έχει γίνει, έπεσε με τον αγκώνα μου, όλο το βάρος έπεσε στον αγκώνα μου και τραντάχτηκε απίστευτα ο αυχένας μου με τον οποίο είχα ήδη πρόβλημα.

Οπότε φανταστείτε ότι τώρα, έχει μεγαλώσει αυτό το πρόβλημα. Γενικά νιώθω σαν να μη μπορώ να στηρίξω το κεφάλι μου στο σώμα μου. Αυτό είναι πάρα πολύ κουραστικό και επώδυνο. Κάνω αγωγή, θεραπεία, και ελπίζω να είμαι σύντομα καλά», είπε χαρακτηριστικά, η Ελένη Χατζίδου.