GOSSIP

Η σοκαριστική αποκάλυψη της Αννίτας Ναθαναήλ: - «Παραλίγο να χάσω το πόδι μου»

Η σοκαριστική αποκάλυψη της Αννίτας Ναθαναήλ: - «Παραλίγο να χάσω το πόδι μου»

Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε και παραλίγο να της κοστίσει το πόδι της

Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για το πρόσφατο ταξίδι της στην Αφρική και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε αλλά και τη ζωή της με τον σύζυγό της, τώρα που οι κόρες τους βρίσκονται στην Αμερική για σπουδές.

Μιλώντας για το ταξίδι της στην Αφρική είπε «Ήταν ευκαιρία τώρα που τα κορίτσια μου βρίσκονται στην Αμερική, να κάνω ταξιδάκια που ήταν όνειρο ζωής. Πήγα στη Ζανζιβάρη και στην Τανζανία και έκανα σαφάρι. Ήταν μία από τις πιο μαγικές εμπειρίες της ζωής μου».

Στη συνέχεια το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της που παραλίγο να της κοστίσει το πόδι της, όπως είπε η ίδια. «Πέρασα μια σοβαρή περιπέτεια υγείας. Από ένα μικρό χειρουργείο που μπήκα να κάνω επιπόλαια. Έγινε μια πολύ σοβαρή επέμβαση χωρίς να το γνωρίζω, και έγινε ένα σοβαρό ιατρικό λάθος και παραλίγο να χάσω το πόδι μου. Έχω συνέλθει σε έναν βαθμό και προσπαθώ να πάρω τη ζωή μου πίσω», αποκάλυψε.

Αναφερόμενη στον σύζυγό της, δήλωσε: «Ο Κρις με στηρίζει από την 1η στιγμή. Η δύσκολη στιγμή που πέρασα μας έφερε πιο κοντά. Δεχόμαστε ο ένας την διαφορετικότητα του άλλου. Κάναμε ένα reset στη σχέση μας μετά από 24 χρόνια γάμου το σπίτι είναι άδειο πια χωρίς τις κόρες μου. Πέρασα κρίση ηλικίας όταν άρχισε η κλιμακτήριος».

Σχετικά με την εικόνα της και πώς την «βλέπει» ο κόσμος παραδέχθηκε: «Δεν με αφορά πλέον η εικόνα μου, παλαιοτέρα με ένοιαζε, τώρα κοιτάζω άλλα πράγματα».