GOSSIP

Λίζα Δουκακάρου – «Η Μελίνα Μερκούρη είχε ενοχληθεί από ερώτησή μου»

Λίζα Δουκακάρου – «Η Μελίνα Μερκούρη είχε ενοχληθεί από ερώτησή μου»

Για τις συνεντεύξεις που ξεχώρισε μίλησε η Λίζα Δουκακάρου.

Η Λίζα Δουκακάρου παραχώρησε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην τηλεόραση της ΕΡΤ. Πριν ξεκινήσει η κουβέντα της με τους παρουσιαστές της εκπομπής, προβλήθηκε ένα πολύ όμορφο αφιέρωμα για τη ζωή και την καριέρα της.

«Παιδιά, δεν έχω λόγια. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ», σχολίασε η ίδια.

Η Λίζα Δουκακάρου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον σύζυγό της. «Όταν περάσεις από καταστάσεις που είναι πολύ σκληρές και δύσκολες, αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι που συμβαίνει και είναι καλό, όντως είναι ευκαιρία. Δεν το αντιλαμβάνεσαι έτσι εξ΄αρχής αλλά καταλαβαίνεις ότι βρίσκεις έναν άνθρωπο και ακουμπάς», είπε μεταξύ άλλων η Λίζα Δουκακάρου.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τη η Λίζα Δουκακάρου αναφέρθηκε και στην αείμνηστη Μαλβίνα Κάραλη η οποία μάλιστα, όπως είπε, την βοήθησε πολύ και της έδινε και κάποιες οδηγίες.

«Έχω προλάβει τη Μαλβίνα Κάραλη στον ΑΝΤ1. Θυμάμαι ότι μου έδινε οδηγίες να φοράω μαύρα, να έχω πίσω τα μαλλιά. Επειδή είχαμε βάρδιες και εμένα αν λίγο το αλλάξεις, είμαι ένας άλλος. Η μεγαλύτερη αλλαγή οφειλόταν στο ότι ήταν διαφορετική βάρδια. Στο Κόσοβο είχα μείνει 5 μήνες που ήταν τρελή περιπέτεια και για να βολεύεται το όλο πράγμα έκοψα το μαλλί. Για πρακτικούς λόγους», είπε.

Συζητώντας για τις συνεντεύξεις που ξεχώρισε η δημοσιογράφος ανέφερε και την Μελίνα Μερκούρη. Μάλιστα όπως μοιράστηκε η Λίζα Δουκακάρου, κατά την συνέντευξής τους, η Μελίνα Μερκούρη ενοχλήθηκε γιατί «είχα μιλήσει σε παρελθόντα χρόνο για τα προσωπικά. Δεν το είχα καταλάβει. Κάποια στιγμή μίλησα σε παρελθόντα χρόνο σχετικά με τα φλερτ και ενοχλήθηκε πολύ. Κατέβασε ρολά».