GOSSIP

Ιωάννα Σαρρή: «Η αριστερή πλευρά του προσώπου μου έχει υποστεί παράλυση - Τρόμαξα, έκλαψα πολύ»

Ιωάννα Σαρρή: «Η αριστερή πλευρά του προσώπου μου έχει υποστεί παράλυση - Τρόμαξα, έκλαψα πολύ»

Η Ιωάννα Σαρρή αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και όσα της είπαν οι γιατροί

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο Instagram η Ιωάννα Σαρρή αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό.

Όπως αποκάλυψε το μοντέλο έχει πάρεση Bell, δηλαδή έχει παραλύσει η αριστερή πλευρά του προσώπου της. Οι γιατροί την καθησυχάζουν και της έχουν δώσει αγωγή.

«Εδώ και μερικές ημέρες αντιμετωπίζω κάτι τρομακτικό για εμένα. Ήμουν ταξίδι στο εξωτερικό όταν ξεκίνησαν όλα… Για να μην σας κουράζω, μετά από πολλές εξετάσεις, μου βρήκαν ότι έχω πάρεση Bell. Ουσιαστικά η αριστερή πλευρά του προσώπου μου έχει υποστεί παράλυση. Τρόμαξα, έκλαψα πολύ, πανικοβλήθηκα και ακόμα και τώρα που σας γράφω φοβάμαι πολύ, γιατί πέρα από το εμφανισιακό κομμάτι που επηρεάζει την ψυχολογία, είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό για να μπορώ να δουλέψω μιας και η δουλειά μου είναι και το πρόσωπο μου. Οι γιατροί μου με καθησυχάζουν και με υπομονή, καλή διάθεση, άπειρα χάπια, άπειρη κορτιζόνη, ξεκούραση, αγκαλιές και αγάπη από τους δικούς μου ανθρώπους, μου είπαν ότι θα γίνω καλά.

Μετά από πολλή σκέψη για το αν πρέπει ή όχι να το μοιραστώ, σήμερα πήρα το θάρρος και το έκανα γιατί πέρα από τα μηνύματα σας, θέλω να σας πω να προσέχετε τον εαυτό σας, να τον αγαπάτε, να ξεκουράζεστε και να ακούτε το σώμα σας.

Ευχαριστώ πάρα πολύ τους σχεδιαστές, τις εταιρείες και όλες μου τις συνεργασίες που κάνουν υπομονή και έχουν άπειρη κατανόηση! Αααα! Και ένα καλό ξεμάτιασμα παρακαλώ», έγραψε η Ιωάννα Σαρρή.