GOSSIP

Χώρισε ο «Μπόρατ», Σάσα Μπαρόν Κόεν και η Άιλα Φίσερ

Χώρισε ο «Μπόρατ», Σάσα Μπαρόν Κόεν και η Άιλα Φίσερ

Μετά από 14 χρόνια το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του

Ένα από τα πλέον αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, δεν είναι πλέον μαζί καθώς Σάσα Μπαρόν Κόεν και Άιλα Φίσερ ανακοίνωσαν το τέλος του γάμου τους μετά από 14 χρόνια.

Ο Βρετανός ηθοποιός, 52 ετών και η Αυστραλή, 48 ετών, χώρισαν πέρυσι, με το ζευγάρι να παρευρίσκεται χωριστά στα πάρτι των Όσκαρ τον περασμένο μήνα.

H Φίσερ επιβεβαίωσε τον χωρισμό στο Instagram με ένα στιγμιότυπο του ζευγαριού να ποζάρει αστειευόμενο με ρούχα τένις και έγραψε: «Μετά από έναν μακρύ αγώνα τένις που κράτησε πάνω από 20 χρόνια, επιτέλους αφήνουμε κάτω τις ρακέτες μας. Το 2023 υποβάλαμε από κοινού αίτηση για να τερματίσουμε τον γάμο μας. Πάντα δίναμε προτεραιότητα στο απόρρητό μας και εργαζόμαστε αθόρυβα για αυτήν την αλλαγή. Μοιραζόμαστε για πάντα την αφοσίωση και την αγάπη μας για τα παιδιά μας Εκτιμούμε ειλικρινά που σέβεστε την επιθυμία της οικογένειάς μας για ιδιωτικότητα».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2001 και παντρεύτηκε το 2010. Έχουν δυο κόρες, την Olive, 17, της Elula, 13, και ένα γιο, τον Montgomery, 9 ετών.