GOSSIP

Survivor: Η πρώτη αντίδραση του Χρήστου Δάντη αφού ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ασημίνας

Survivor: Η πρώτη αντίδραση του Χρήστου Δάντη αφού ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ασημίνας

Ο Χρήστος Δάντης με μια ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης στήριξε για ακόμη μια φορά την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor με έντονα αγωνίσματα και ανατροπές ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 10 Απριλίου, από το οποίο η Ασημίνα Χατζηανδρέου ψηφίστηκε ως «το πιο αδύναμο μέλος» λόγω του τραυματισμού της.

Η ίδια, αναμένεται να αγωνιστεί το βράδυ της Πέμπτης 11 Απριλίου στο Survivor για την παραμονή της στο παιχνίδι. Από την μια πλευρά θεωρήθηκε δίκαιη η απόφαση των διάσημων να βγάλουν στον τάκο την Ασημίνα, αφού δε μπορεί πλέον να φέρει νίκες στην ομάδα της. Από την άλλη κάποιοι θεωρούν πως δεν είναι σωστό να αγωνιστεί στη μονομαχία ούσα τραυματίας.

Ο Χρήστος Δάντης δεν παρέλειψε να στηρίξει για ακόμη μια φορά δημόσια τη σύντροφο του, περιμένοντας να δει πως θα εξελιχθεί ο αγώνας.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, μετά την ανακοίνωση υποψηφιότητα της, το βράδυ της Τετάρτη, όπου έγραψε:

«Καλή τύχη αύριο! Μας έχει κάνει υπερήφανους με την αυτοθυσία σου, την ενσυνείδητη συμπεριφορά για την ομάδα σου, αλλά και γενικότερα με τη στάση σου. Μαζί σου μεγαλόκαρδο αγρίμι», έγραψε ο Χρήστος Δάντης.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Χρήστου Δάντη:

Χρήστος Δάντης - Ασημίνα - Survivor