GOSSIP

Πετρούλα Κωστίδου: Αγνώριστη η παρουσιάστρια καιρού - Πού είναι και τι κάνει σήμερα;

Πετρούλα Κωστίδου: Αγνώριστη η παρουσιάστρια καιρού - Πού είναι και τι κάνει σήμερα;

Άλλος άνθρωπος η Πετρούλα Κωστίδου, που έγινε γνωστή ως το «κορίτσι του καιρού» του Star

Η Πετρούλα Κωστίδου, που έγινε γνωστή ως το «κορίτσι του καιρού» του Star είναι άλλος άνθρωπος σήμερα. Η 36χρονη Πετρούλα Κωστίδου, έκανε το μεταπτυχιακό της στην Ψυχολογία.

Η μητέρα της σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει πέρυσι στην εφημερίδα ΟΝ time για την κόρη της είχε πει: «Είμαι πολύ υπερήφανη για την κόρη μου. Νιώθω όπως θα ένιωθε κάθε μάνα που το παιδί της προοδεύει. Αυτήν τη στιγμή είναι μια άριστη φοιτήτρια. Εγώ είμαι εδώ και την υποστηρίζω. Ό,τι θέλει, είμαι εδώ. Η μαμά είναι εδώ για την εξέλιξή της.

«Η Πετρούλα ήταν πάντα μετρημένη, δεν προέτρεχε σε σκέψεις. Κάνει αυτό που κάνει και εκ του αποτελέσματος κρίνεται η εξέλιξη του επαγγέλματος που έχει επιλέξει να κάνει. Η εξέλιξή της θα φανεί από αυτό. Η Πετρούλα πιστεύει σε αυτά που κάνει. Το παιδί αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε εγρήγορση. Διαβάζει 18 ώρες την ημέρα. Η Πετρούλα ήταν πάντα αξιοπρεπής στη δουλειά της», είχε αναφέρει.

«Έχει γράψει ιστορία στον καιρό. Αυτά όμως έγιναν όταν ήταν δεκαοκτώ χρόνων. Τώρα δείχνουμε στην κοινωνία πως εξελισσόμαστε, όχι μόνο η Πετρούλα, αλλά όλα τα παιδιά, κι εμείς», πρόσθεσε.