GOSSIP

Νικόλαος - Τατιάνα Μπλάτνικ: Το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους έφερε το διαζύγιο - Τι αναφέρουν πηγές

Νικόλαος - Τατιάνα Μπλάτνικ: Το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους έφερε το διαζύγιο - Τι αναφέρουν πηγές

Τρίτο πρόσωπο από τη μεριά του Νικόλαου φαίνεται πώς οδήγησε στο διαζύγιο με την Τατιάνα Μπλάτνικ

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση για το διαζύγιο του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ, οι οποίοι αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους μετά από 14 χρόνια γάμου.

Από τις αρχές του 2024 οι κοινές τους εμφανίσεις είχαν σταματήσει με την Τατιάνα να ταξιδεύει όλο και πιο συχνά στο εξωτερικό χωρίς τον Νικόλαο. Η τελευταία τους κοινή ανάρτηση μάλιστα στα κοινωνικά δίκτυα ήταν τα Χριστούγεννα του 2023.

Σύμφωνα με πηγές που παρουσιάζει η εφημερίδα «Απογευματινή» αναφέρουν ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο από την πλευρά του Νικόλαου, με την Τατιάνα να καταφεύγει στον αδερφό της και τη μητέρα της για στήριξη.

Ο παραμυθένιος γάμος στις Σπέτσες

Το 2010 οι προετοιμασίες στις Σπέτσες είχαν ξεκινήσει από τον Μάρτιο για τον γάμο εκείνης της χρονιάς που έγινε τον Αύγουστο. Ο γαμπρός είχε φτάσει στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου από το Πόρτο Χέλι με το σκάφος «Αφρόεσσα» της τέως βασιλικής οικογένειας και η νύφη πάνω σε ανθοστόλιστη άμαξα σε έναν γάμο που έμοιαζε βγαλμένος από παραμύθι.

Η Τατιάνα, έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό στράπλες νυφικό της, δημιουργία του οίκου Angel Sanchez που συμπλήρωνε ένα δαντελένιο μπολερό, ενώ οι 370 καλεσμένοι ήταν μέλη βασιλικών οικογενειών αλλά και εκπρόσωποι της Αθηναϊκής ελίτ.

Τα χρόνια περνούσαν και το ζευγάρι έμοιαζε να ζει ευτυχισμένο στο σπίτι του στο Καστρί. Ο Νικόλαος συνήθιζε τα πρωινά να βγαίνει για τζόκινγκ και να τρέχει πολλές φορές μέχρι τα πρώην βασιλικά κτήματα στο Τατόι. Παράλληλα αφιέρωνε πολύ χρόνο στο αγαπημένο του χόμπι τη φωτογραφία διοργανώνοντας εκθέσεις με κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά ενσταντανέ του στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ανέπτυξε όμως και φιλανθρωπική δράση ως Ειδικός Σύμβουλος ΔΣ της μη κυβερνητικής οργάνωσης Axion Hellas για τη στήριξη ευάλωτων ομάδων που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές κυρίως της νησιωτικής Ελλάδας.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο έρωτας για την Ελλάδα

Η Τατιάνα Μπλάτνικ μπορεί αν και δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα, η αγάπη της για τη χώρα μας είναι μεγάλη. Η Τατιάνα Μπλάτνικ γεννήθηκε το 1980 στη Βενεζουέλα. Κόρη ενός θρυλικού, όπως γράφεται, playboy της εποχής, του σλοβενικής καταγωγής Βλαντιμίρ Λάντισλαβ «Λότι» Μπλάτνικ, και της Γερμανίδας Μαρί Μπλανς Μπιερλίν. Τον πατέρα της τον αποκαλούσαν τότε «βασιλιά των παπουτσιών» της Βενεζουέλας. Η μητέρα της, πάλι, έχει αριστοκρατικό πεντιγκρί. Έχει την καταγωγή της από τον οίκο του Ανοβέρου και του βασιλιά Γεωργίου Ι της Αγγλίας.

Οι γονείς της, παρότι αποκτούν δύο παιδιά μαζί, την Τατιάνα και τον μεγαλύτερο αδελφό της Μπόρις, λέγεται πως δεν παντρεύονται ποτέ. Εντούτοις η Τατιάνα έχει άλλα δύο αδέλφια, τον Ιγκόρ και την Ανούσκα, ενδεχομένως από προηγούμενες σχέσεις του πατέρα της. Το 1986, όταν η Τατιάνα είναι μόλις έξι ετών, χάνει τον πατέρα της. Άλλοι αποδίδουν τα αίτια του θανάτου του σε αυτοκινητικό δυστύχημα στο Γκστάαντ, άλλοι πάλι μιλούν για αδιευκρίνιστες συνθήκες θανάτου.

Στο Aiglon, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Γκστάαντ, η Τατιάνα Μπλάτνικ θα σκληραγωγηθεί τόσο σωματικά -με υποχρεωτικές εβδομαδιαίες πεζοπορίες στο χιόνι, εξαντλητικά μαθήματα σκι και κατασκήνωση στις Άλπεις- όσο και πνευματικά, καθώς το μότο του σχολείου της είναι «Ο Θεός είναι η δύναμή μου». Μετά τα 18 θα συνεχίσει τις σπουδές της, πάντα υπό τη σκιά του μεγαλύτερου αδελφού της, στο Georgetown της Ουάσινγκτον.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ είναι συνιδρύτρια του τμήματος Νεολαία της ΕΛΠΙΔΑΣ – μαζί με την Μαριάννα Λαιμού-Γουλανδρή και την Λάουρα Λαλαούνη- Δράγνη – μιας επιτροπής του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.

Από το 2014, η Τατιάνα αποτελεί μέλος και δωρητής της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Μπορούμε», που σκοπό έχει τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και την καταπολέμηση του υποσιτισμού στην Ελλάδα. Η ίδια μάλιστα έχει προσφέρει μέρος των εσόδων της από το βιβλίο της A Taste of Greece στην οργάνωση. Μαζί με τη μητέρα της δραστηριοποιούνται στο #supportgreece που προβάλλει και προωθεί όλα τα προϊόντα που φτιάχνονται από Έλληνες τεχνίτες, όπως χειροποίητες τσάντες, σανδάλια, καφτάνια κλπ…