GOSSIP

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και ενάμιση χρόνο - Σε νέα σχέση και οι δύο

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και ενάμιση χρόνο - Σε νέα σχέση και οι δύο

Ο Νικόλαος και η Τατιάνα έχουν προχωρήσει τις ζωές τους εδώ και καιρό ενώ δεν μένουν μαζί πάνω από ενάμιση χρόνο - Με γνωστή κυρία της κοσμικής Αθήνας ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ και η Τατιάνα Μπλάτνικ χώρισαν μετά από 14 χρόνια γάμου.

Ήδη πολλές φήμες κυκλοφορούν σχετικά με τους λόγους που το ζευγάρι χώρισε με κάποιους να υποστηρίζουν ότι υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους και συγκεκριμένα από τη μεριά του Νικόλαου.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και οι δύο έχουν προχωρήσει τις ζωές τους.

Μιλώντας σήμερα στην «Super Κατερίνα», η Χρύσλα Γεωργακοπούλου αποκάλυψε ότι οι δύο τέως σύζυγοι έχουν προχωρήσει στις ζωές τους. Ο μεν Νικόλαος διατηρεί δεσμό με γνωστή κυρία της κοσμικής Αθήνας και η Τατιάνα Μπλάτνικ, μετά από έναν δεσμό διάρκειας ενός χρόνου που δεν τελεσφόρησε, έχει ξαναβρεί το χαμόγελό της στο πλευρό επιχειρηματία.

Μάλιστα η Χρύσλα Γεωργακοπούλου ανέφερε ότι η Τατιάνα μένει στο Κολωνάκι και ο Νικόλαος έχει στηριχθεί στον αδερφό του, τον Παύλο.

Ο Πάνος Βήττας, που είναι ειδικός στα βασιλικά θέματα ανέφερε ότι η ανακοίνωση του διαζυγίου καθυστέρησε λόγω υποχρεώσεων που είχαν να κάνουν με την επιδείνωση της υγείας του τέως βασιλιά.